donderdag 22 september 2011

9/11 - De dag die de wereld voorgoed veranderde. Deel 8De Illuminati-kaarten en andere feiten vertellen ons meer...

Het is zo goed als zeker uitgesloten dat de vliegtuigen de WTC torens hadden geraakt, zoals we de officiële foto's en films meermalen zien. Na de ineenstorting van de Twin Towers werd er een haast gave (!) paspoort gevonden van een van de kapers. Ook nog een ander halfverbrande paspoort van de kaper werd gevonden. Bekijk de foto's hieronder.


Gaaf paspoort van de kaper.
Niet verbrand en verpulverd!!
Hoe is het mogelijk dat lijken tijdens de ineenstorting verpulverd waren en gigantische hoeveelheden staal smolten, maar twee paspoorten zo'n extreme hitte overleefd hadden??? Dat vragen David Ray Griffin en andere serieuze onderzoekers zich af. De halfverbrande paspoort, zoals u de eerste bovenstaande foto ziet, lijkt met opzet verbrand te zijn. Zeker door menselijke toedoen! In de buurt, waar de WTC torens ingestort waren, werden ook wrakstukken van vliegtuigen die de torens hadden ingevlogen, gevonden. Nog vreemder is de foto, als we een aluminium wrakstuk van het vliegtuig in redelijke staat zien dat het nog niet geheel verbrand is en ook niet door de extreme hitte gesmolten is. Het wrakstuk stond heel dicht bij de ruïne, waar de WTC toren eens stond. Bekijk de foto hieronder goed.

Wrakstuk 1
Een ander wrakstuk van het gekaapte vliegtuig werd ook gevonden. Op de foto zien we een verschrompelde raam van het vliegtuig vlucht 11.

Wrakstuk 2
Waarom is deze aluminium wrakstuk niet meteen gesmolten? We weten dat staal en beton tijdens de instorting van de WTC torens helemaal verpulverd waren en grote hoeveelheden staal gesmolten waren. Aluminium is helemaal niet bestand tegen extreme hitte. Hoe vreemder, hoe steeds meer verdacht wordt het dat er ook een wiel van de landingsgestel van het vliegtuig gevonden werd. 

Landingswiel

Hoe is het mogelijk dat beton tot gruis verpulverd werd en staal door de extreme hitte gesmolten was, terwijl de landingswiel nog geheel intact bleef en de extreme hitte overleefd had!?? In de groene gazon in de buurt van het Pentagon werd ook een wrakstuk van het vliegtuig vlucht 77 aangetroffen (zie deel  ). De technici van Boeing die het wrakstuk bekeken hadden, wisten heel zeker dat het dunwandige segiment absoluut niet van Boeing 757 afkomstig was. (1) De vraag was waar het wrakstuk vandaan kwam. Ook is de vraag waar de wrakstukken die op Ground Zero gevonden waren, vandaan komen. Het lijkt wel dat deze twee paspoorten van de kapers en aantal wrakstukken MET OPZET zijn neergelegd. Juist daarvoor waarschuwt de Bijbel ons dat we ons niet moeten laten misleiden door drogredenen. De officiële lezing dat de vliegtuigen de WTC torens waren ingeslagen, is ook een drogreden! Laat u niet voor de gek gehouden worden door de foto's van gevonden wrakstukken die als bewijzen zijn gevoerd. Indien deze wrakstukken inderdaad van de gekaapte vliegtuigen afkomstig zijn, waarom zijn de zwarte dozen nog steeds niet gevonden?? De vondst van de zwarte dozen is officieël niet vermeld in het 9/11 Commissie Rapport!

Hoe zit het met duizenden ooggetuigen in Manhattan? Hoewel het bestaan van een grote hoeveelheid van ooggetuigenverslagen niet ontkend is, zijn de ooggetuigenverslagen echter onbetrouwbaar. De meeste mensen melden helemaal géén groot passagiersvliegtuig! De meerderheid zag iets anders dan een groot vliegtuig en beschreven hem als een object die op WTC 2 insloeg. (2) Een getuige vertelde dat hij een luide geronk hoorde wat als een eenmotorige vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog klonk. Hij vond het motorgeluid heel eigenaardig. Deze geluid deed hem denken aan een luchtshow. Wat het ook was, wist de getuige heel zeker dat het geluid beslist niet van een moderne Boeing afkomstig was. Andere ooggetuigen vertelden dat ze raketten die op de Twin Towers insloegen, hadden gezien. Maar de ooggetuigen waren compleet genegeerd door de media en de 9/11 Commissie.  

In het vorige artikel deel 7 las u dat de explosies aan de Twin Towers niet veroorzaakt werd door de inslag van twee vliegtuigen, maar in werkelijkheid door raketten, zoals de Rus Dimitri Khalezov beweerde. Dimitri Khalezov heeft het gelijk. Tijdens mijn speurtocht vond ik vier foto's die bewijzen dat een raket op de WTC toren werd afgevuurd. De foto's zijn nooit gepubliceerd door de media! U ziet de foto's nooit op de kranten staan. Laat staan, die foto's. Een foto die de raketinslag toont, werd van Wiki Fok verwijderd. Misschien niet politiek correct? Op Wikipedia zult u géén soortgelijke foto's vinden! De website WantToKnow had wel een foto gepubliceerd. U weet dat het aluminium vliegtuig door de wanden van de WTC toren, zeker 50 cm staal, doorboort en aan de andere kant van het gebouw weer tevoorschijn komt, zoals we de officiële foto's en videoclips, zoals You Tube, vaker zien. En nu de door de media nooit gepubliceerde foto hieronder:


Hoe is het mogelijk dat een passagiersvliegtuig, Boeing 767 vlucht 11, waarvan de neus slechts bestaat uit een aluminium structuur, afgedekt door een licht metalen huid, waarachter een aantal apparaten schuilgaan, zoals o.a. radar, in zijn geheel en onbeschadigd door de tweede toren heen, zijn weg vindt naar de andere zijde van de toren!?? (3) Nu de andere foto's die ik in een ander website vond:

Dit zou de 'neus' van het 'tweede vliegtuig' zijn van zacht aluminium, die 70 meter heeft afgelegd, dóór de supersterke stalen structuur van draagbalken van de tweede WTC toren boort en aan de andere kant geheel ongeschonden tevoorschijn kwam!?! Dit is beslist GEEN vliegtuig!!! Het moet een raket zijn, die in staat is door de extreem sterke stalen structuur van de WTC toren te boren. Waarom is dit niet officieël vermeld in het 9/11 Commissie Rapport? De beroemde beelden van de WTC toren, waarop een vliegtuig te zien is dat in een toren boort, worden weerlegd door ooggetuigen vanuit een andere hoek die geen vliegtuig zagen maar een raket, en de foto's van de inslag van de raket op de toren. De foto's van de raketinslag waren gemaakt door een ooggetuige en nog NOOIT officieël vertoond door de Amerikaanse media. Ook de Nederlandse media maken zich schuldig aan het in stand houden van de mythen van 9/11!

Op alle beelden is wel een grote zwarte kist te zien wat onder het vliegend object hangt, en het feit is dat de zogenaamde vliegtuigen slechts videoproject en ook vooral door de media digitaal bewerkt waren. Niemand herkent aan de staart welke maatschappij het was, die in de torens vloog. Sommige ooggetuigen beweerden dat zij vliegtuigen zagen naderen en de logo van Uinted en America konden onderscheiden! In werkelijkheid bestaan de gebruikte vluchtnummers helemaal niet. Ook waren er helemaaal géén echte wrakstukken en zwarte dozen op Ground Zero gevonden! Wel staat het vast dat het vliegend object een raket was, waarmee op de WTC toren afgevuurd werd. Zie foto hieronder:


De afgevuurde raket moet bijzonder krachtig zijn om helemaal door de stalen structuur van draagbalken van de WTC toren te boren. Uiteraard bevindt zich een detonatie in de raket, waarmee het in de toren explodeerde. Maar het betekent niet dat de toren door het toedoen van de afgevuurde raket meteen instort! De Twin Towers waren immers te sterk en stortten niet zo snel in. Sommigen denken dat er kruisraketten waren afgevuurd. Dimitri Khalezov heeft wel een verklaring. Volgens hem waren de raketten van Russische makelij. De Russische raket is P-700 Granit, een lange afstand - en antischip raket, die uitsluitend ingezet is om de krachtige en vijandelijke schepen te vernietigen, waaronder vliegdekschepen. De P-700 Granit raket kan uitgerust worden met een 750 kg HE kernkop of een 500 kiloton kernkop en heeft een geavanceerde supersonische ram motor. Deze raket staat als SS-N-19 Shipwreck, een codenaam, bekend bij de NAVO. (4)

Daniel Estulin (links) en Dimitri Khalezov
(rechts) in interview
De stelling van Dimitri Khalezov is dat de gebeurtenissen van 9/11 wel degelijk aanvallen op Amerika waren. De aanvallen waren uitgevoerd door de Amerikanen zelf, die de nucleaire, geavanceerde en supersonisch Granit missiles afgevuurd hadden.P-700 Granit missile (SS-N-19 shipwreck)

De P-700 Granit raket is bijzonder krachtig dat zich met gemak in het Pentagon boorde en door de zes verstevigde muren en drie ringen heen vloog. Alleen de kernkop van een half megaton ging niet af en werd gevonden. De vondst werd uiteraard niet officieël vermeld door de autoriteiten en de media!! Hoe werd de Granit raket afgevuurd? Door het vliegtuig natuurlijk! In deel 6 had u de ooggetuigenverklaringen op videoclips gehoord dat het vliegtuig het Pentagon naderde en weer wegvloog, waarna een explosie aan de gevel van het Pentagon plaatsvond. De logische verklaring is dat het vliegtuig op het Pentagon afkwam, de Granit raket had afgevuurd en vervolgens weer wegvloog. Het gat van 5,5 meter breed in het Pentagon kan nooit veroorzaakt worden door een vliegtuig van 38 meter en 47 meter lang, namelijk de Boeing 757! Bekijk de foto's hieronder en beoordeel zelf!!
En de foto's van het gat in het Pentagon. Het is onmogelijk dat het vliegtuig zich helemaal door zes muren en drie ringen van het Pentagon doorboort en een gat had gemaakt. Het gat kan alleen veroorzaakt worden door een raketinslag.

Hoe kwamen de Amerikanen aan Granit raketten? Dimitri Khalezov verklaarde dat deze raket, samen met 21 andere uit de Russische kernonderzeeër de Koersk destijds was gestolen, vandaar dat ook niemand destijds met de berging in de raketschachten mocht kijken, omdat ze dan het ontbreken van de Granit missiles zouden ontdekken. Mocht u dan toch twijfelen aan de verklaring van de voormalige Russische veiligheidsofficier en kernexpert Dimitri Khalezov, dan zal ik aantal feiten over de mysterieuze ramp met de Russische onderzeeër de Koersk eerst moeten vertellen. U zult wel merken dat de feiten van de Koersk precies kloppen met de verklaring van Dimitri Khalezov. De Russische kernonderzeeër de Koersk, genoemd naar de stad Koersk, waar tussen 5 juli en 22 juli 1943 het grootste tankgevecht in de slag om Koersk tussen de nazi's en de Sovjets plaatsvond, zonk op 12 augustus onder de mysterieuze omstandigheden in de Barentsz-zee. Bij het "ongeluk" kwamen alle 118 opvarenden om het leven. De kernonderzeeër was een project 949A Antaios en stond bekend als Oscar klasse, een codenaam van de NAVO. De Koersk was de laatste van de grote Oscar-II klasse onderzeeërs, die ontworpen werden in het Sovjet-tijdperk. Met een lengte van 155 meter en een hoogte van vier verdiepingen was het een van de grootste aanvalsonderzeeërs ooit gebouwd. De Oscar-klasse werd als onzinkbaar (!) beschouwd, omdat hij dubbelwandig was. De buitenromp was gemaakt van hooggelegeerd staal van slechts 8,5 mm dikte. Dit is goed bestand tegen oxidatie en corrossie en heeft slechts een zwak magnetisch veld, wat opsporing door MAD (Magnetische Anomalie Detectie) systemen bemoeilijkt. Tussen de buitenromp en de 50 mm dikke binnenromp zat een ruimte van 2 meter. In augustus 2000 nam de Koersk deel aan de grootste zomeroefening sinds de ineenstorting van de Sovjet-Unie tien jaar daarvoor. Er waren vier aanvalsonderzeeërs en het vlaggenschip van de vloot, de Peter de Grote, bij de oefening aanwezig. (5) Volgens Nederlandstalige Wikipedia was het ongeluk veroorzaakt door een probleem met een brandstofcompanent (hooggeconcentreerde waterstofperoxide) voor een dummy-torpedo, die als oefening moest worden afgeschoten. Door een lekkage in de torpedo, waarbij waterstofperoxide (ook wel HTP genoemd) met roest en messing in de vuurbus in aanraking kwam en een ontledingsreactie veroorzaakte, die met veel warmte-ontwikkeling gepaard ging en die uiteindelijk leidde tot explosie. Veel sterkere explosie van 5 tot 8 torpedo's die tegelijk ontploften, volgde later. De bemanning zou omgekomen zijn door een felle chemische brand. Aldus Wikipedia. (5) Een ander verhaal is dat het ongeluk veroorzaakt werd door de botsing met de Amerikaanse onderzeeër de USS Toledo. De twee verschillende versies zijn nogal tegenstrijdig. Welke van de twee versies moeten we echt geloven? Maar...de ware toedracht wordt natuurlijk verzwegen door de Russische regering. Alleen Washington en Moskou kennen de ware toedracht van het ongeluk met de Koersk. De officiële lezing is hoe dan ook een leugen. Nu komt het interessantste deel van het verhaal; Jaren later werd de gezonken onderzeeër de Koersk met behulp van twee Nederlandse bedrijven Smit Internationale en Mammoet geborgen. Het voorste deel met de torpedo's werd afgezaagd en bleef achter op de zeebodem! Nu begint u te begrijpen waarom het voorste deel op de zeebodem achtergelaten moest worden. Niemand mocht in het voorste deel met de raketschachten kijken. Met behulp van de Giant 4 werd de rest van het wrak onder het oppervlak van de Noordelijke ijszee gelicht en daarna naar de Roslyakovo werf van de Russische marine gesleept. Hierna konden 115 van de 118 doden geborgen worden. Alle bemanningsleden kregen postuum de Orde van Moed. (5) En nu het slot van het verhaal; De boeg van de onderzeeër werd niet gelicht maar opgeblazen!! (5) Zo werd de diefstal van de 22 Granit missiles op deze manier verdoezeld. De Amerikanen en de Russen dekten elkaar toe en verhulden de ware toedracht van de ramp met de kernonderzeeër de Koersk. Er is sprake van samenzwering. En de bemanningsleden van de Koersk mogen niet als getuigen van de diefstal in leven gelaten worden!


Wrak van de opgeborgen kernonderzeeër de Koersk
De Engelstalige Pravda schreef dat het mysterie van de Koersk 11 jaar later nog steeds onopgelost is. "Volgens verschillende bronnen waren er twee Amerikaanse duikboten, de Memphis en de Toledo, in de buurt, waar de Koersk gezonken was,"aldus de Pravda. (6) Na "de ramp" met de Koersk doken aantal complottheorieën op, zoals die van de Franse cineast Jean-Michel Carré. Het Terzake van de Belgische TV-zender Canvas bracht een reportage in 2007 uit. Volgens Michel Carré zou het zinken van de Russische kernonderzeeër de Koersk deels veroorzaakt zijn door de Amerikaanse onderzeeërs. Naar verluidt zouden de Amerikanen van de hele oefening van de Russische vloot niet gecharmeerd geweest zijn. De Amerikanen zouden ook geweten hebben dat enkele Chinese hoogwaardigheidsbekleders een militaire oefening bijgewoond hadden. In zijn complottheorie beweerde de Franse cineast dat de nieuwe standaard van de onderzee bewapening, de zogenaamde Shkival - torpedo, een doorn in het oog van de Amerikanen was geweest, want deze torpedo die de snelheid haalt tot 530 kilometer per uur (tien keer zo snel volgens de westerse model), zou het wereldevenwicht, waarin de Verenigde Staten hun overmacht op het militaire vlak hebben, in gevaar brengen. Daarom werd de Koersk tijdens zijn oefeningen geschaduwd door twee Amerikaanse onderzeeërs. Toen de Amerikaanse duikboot USS Toledo in het ondiepe water van de Barentsz-zee echter in bestuursmoeilijkheden raakte en botste met de Koersk, kwam de andere Amerikaanse duikboot, de USS Memphis, in actie. De zwaar beschadigde USS Toledo voer weg, terwijl de Memphis hem op zijn aftocht dekte. Toen de bemanning van deze laatste het geluid van een Shikval-torpedoluik en het laden van een Shikval-torpedo hoorde, zou de kapitein geen risico genomen hebben en het bevel gegeven om een torpedo op de Koersk af te schieten. De Amerikaanse torpedo zou zich door de ondoordringbare veronderstelde dubbele wand van de Koersk geboord hebben en tot ontploffing gekomen zijn in de torpedokamer, met het ontploffen van alle torpedo's tot gevolg. (5) Echter de theorie van Michel Carré is  volkomen belachelijk. Want de Noorse, Britse en Amerikaanse deskundigen hadden vraagtekens bij de geloofwaardigheid van de botsingtheorie gezet. (7) Wel hadden de Amerikaanse autoriteiten bevestigd dat de Amerikaanse marine twee onderzeeërs en een spionageschip in de Barentsz-zee ingezet had om "het toezicht te houden op de oefeningen van de Russische marine", op het moment dat "de ramp" zich voltrok. (7) De waarheid is dat de Amerikaanse onderzeeërs en het spionageschip betrokken waren geweest bij de diefstal van 22 Granit missiles uit de Koersk. Dat wist de Russische regering ook. Dimitri Khalezov, een voormalige Sovjet-officier, weet waarover hij praat! Daarom moeten we zijn verklaringen serieus nemen. Zijn verklaringen zijn gecensureerd in Wikipedia en doodgezwegen door de media!

                                                       Wordt vervolgd

Om Sions wil zal ik niet zwijgen. God zegene u.

     
                                                                Paul


Bronnen en referenties:

(1) UFOwijzer
(2) Septemberclues.info: ooggetuigen
(3) WantToKnow: 9/11 - 9 jaar later nog steeds geen goed onderzoek
(4) en.wikipedia.org/wiki/Granit
(5) nl.wikipedia.org/wiki/de Koersk
(6) Pravda 15 augustus 2011
(7) The Guardian 5 september 2000

Geen opmerkingen: