woensdag 15 augustus 2012

De wreedheden van de Syrische rebellenBerichtgeving westerse media voor de zoveelste keer onjuist

Bijna elke dag hoort en leest u wel het eentonige nieuws van de bloedige strijd in Syrië. Inderdaad woedt er een burgeroorlog in Syrië. De voormalige Syrische Riad Hijab die vorige week naar de oppositie was overgelopen, verklaarde dat 'de dagen van de Syrische president Bashar al-Assad geteld zijn.' Of het regime van Bashar al-Assas inderdaad wankelt, zoals de ex-premier Hijab beweert, kan niet officieel bevestigd worden. In de Syrische stad Aleppo wordt er hevig gevochten. Afgelopen maandag meldde de oppositie dat een Syrisch gevechtsvliegtuig neergehaald was. De Syrische staatstelevisie bevestigde dat het gevechtsvliegtuig inderdaad in het oosten van Syrië was neergestort. De opstandelingen zeiden dat ze de piloot hadden gevangen genomen. Als het waar is, dan zou het de eerste keer zijn sinds het uitbreken van het gewapende conflict in maart 2011 dat de rebellen erin geslaagd zijn een toestel van het regime neer te schieten. Maar de vraag is hoe de rebellen het toestel hebben neergehaald. Beschikken zij soms over raketwerpers? Dat zullen we het straks over hebben. Allereerst over berichtgevingen van de westerse media die aan de kaak moeten worden gesteld. 

Dagelijks worden we door de reguliere media voorgeschoteld wat er in Syrië alles gebeurt. U hoort  horrorverhalen over de wreedheden die door de Syrische dictator zouden begaan zijn. De verhalen zijn nogal eenzijdig, want de westerse media schilderen de Syrische president Bashar al-Assad als een bloeddorstig dictator die onschuldige burgers laat doodschieten, af, terwijl de opstandelingen als "heiligen, martelaars en vrijheidsstrijders" hemelhoog geprezen worden. De vraag is of de berichtgevingen wel betrouwbaar zijn. Ik moet eraan denken wat de negentiende-eeuwse Amerikaanse schrijver Mark Twain over het nieuws zei. Hij zei:

"Als u de krant niet leest, bent u niet geinformeerd. Als u de krant wel leest, bent u verkeerd geinformeerd."

Vorige maand berichtten de media ons dat de VN voor een bloedig confrontatie in Apello hadden gewaarschuwd. Een citaat uit het NRC-Handelsblad:

"De VN waarschuwen voor een confrontatie in Aleppo, de grootste stad van Syrië. Volgens VN-mensenrechtenchef Navi Pillay is de confrontatie nu op handen, neemt het aantal troepen in de stad toe. De VN vrezen dat burgers gevaar lopen. Die wreedheden zouden bestaan uit het buitengerechtelijk doden en neerschieten door sluipschutters tijdens gevechten in de buitenwijken van hoofdstad Damascus. Ook zouden er steeds meer zwaar geschut, tanks, aanvalshelikopters en gevechtsvliegtuigen gebruikt worden in stedelijke gebieden. Pillay noemt de toename van troepen in en rond Aleppo een slecht voorteken voor de inwoners van de stad. Een woordvoerder van het Witte Huis meldt dat het erop lijkt dat het regime van de Syrische president Bashar al-Assad zich voorbereidt op een slachtpartij, schrijft persbureau Reuters." (1) 

Klopt deze NRC-berichtgeving wel? De NRC-berichtgeving blijkt onjuist te zijn, nu de alarmerende berichten over de wreedheden van de rebellen steeds meer opduiken. De verontrustende en alarmerende berichten zijn totaal GENEGEERD door de reguliere media! 

Gruwelijke video's uit Syrië op YouTube

Het blijkt nu dat de berichtgevingen van de westerse media erg eenzijdig en onbetrouwbaar zijn. Er wordt helemaal géén woord gerept over de wreedheden van de rebellen. Op de videowebsite YouTube zijn op maandag 13 augustus 2012 opnieuw gruwelijke beelden van Syrische opstandelingen die wreedheden tegen aanhangers van het regime van Bashar al-Assad. Twee weken geleden was dat ook al het geval. (2) Op een video is te zien hoe rebellen drie lijken van het dak van het gebouw in de stad al-Bab bij Aleppo gooien terwijl beneden een menigte "Allahu Akbar!" (Allah is groot) uitzinnig schreeuwt. Bekijk de videoclip hieronder, want het NOS-journaal en andere nieuwszenders die in uw ogen betrouwbaar lijken, laten u deze 'niet politiek correcte' clip uiteraard niet zien:

WEES GEWAARSCHUWD: DE VIDEOCLIP IS SCHOKKEND EN GRUWELIJK!De slachtoffers die van het dak van het gebouw naar beneden werden gegooid, waren volgens Russia Today gedode medewerkers van het postbedrijf. Volgens Syrische opposanten ging het echter om 'de dode lichamen van veiligheidsagenten, die na intense gevechten met rebellen van het Vrije Syrische Leger naar beneden werden gegooid van het postgebouw, waar eveneens de militaire inlichtingendienst van de luchtmacht residentie heeft.' (3) 
Een commentaarstem zegt dat de slachtoffers leden waren van de Shabiha, een regeringsgetrouwe militie. (2) Op andere beelden is te zien hoe een geblinddoekte en vastgebonden man, waarschijnlijk ook een militielid, met een mes de keel wordt doorgesneden door rebellen. De video is gemaakt in Aleppo. In een derde filmpje, opgenomen in Azaz in de provincie Aleppo, wordt een bebaarde en vastgebonden man uit een auto gesleurd en op de grond gegooid. Vervolgens schieten de opstandelingen hem dood met een pistool en een geweer. Twee weken geleden doken er ook al gruwelijke beelden uit Aleppo. Ook toen waren de slachtoffers leden van de Shabiha-militie. (2) De rebellen vermoorden ook onschuldige en weerloze burgers, zowel mannen, vrouwen en kinderen. U ziet nu dat de eenzijdige berichtgevingen van de westerse media niets anders dan alleen op leugens zijn gebaseerd. Blijven onze westerse media het nog steeds over "vreedzame demonstranten" en "vrijheidsstrijders" of gaan hun ogen eindelijk open, vraagt Malik Imran van de mediawerkgroep Syrië zich af. 

Barack Obama en de westerse regeringen medeplichtig aan de wreedheden van rebellen

Als u een fan van de Amerikaanse president Barack Obama bent, wilt u de waarheid misschien niet graag horen dat Obama zich medeplichtig heeft gemaakt aan de wreedheden van de rebellen. De Amerikaanse, Nederlandse en andere westerse regeringen hebben zich schuldig gemaakt aan de wreedheden van de rebellen doordat ze de terroristen zowel heimelijk als openlijk steunen. De rebellen zijn beslist GEEN vrijheidsstrijders die strijden voor democratie, zoals onze regering en de media ons hebben wijsgemaakt. In werkelijkheid zijn de rebellen Jihadisten die vechten voor de vestiging van de op Sharia geschoeide islamitische dictatuur!! 


Rebellen zijn geen vrijheidsstrijders maar Jihadisten!
U vraagt uiteraard af hoe de rebellen erin geslaagd zijn het gevechtsvliegtuig neer te schieten en hoe ze aan zware wapens zijn gekomen. Het is een publiek geheim dat de Syrische rebellen wapens uit het buitenland hebben gekregen. Van wie en waar was tot nu toe nog onduidelijk. Inmiddels heeft The New York Times onthuld dat de Amerikaanse Geheime Dienst CIA achter de geheime wapenleveranties zit. Het blijkt dat de CIA de Syrische rebellen van wapens voorziet voor hun strijd tegen het regime van Bashar al-Assad. Sinds enkele weken controleren Amerikaanse geheime agenten vanuit het zuiden van Turkije welke kampen uit de oppositie aan de andere kant van de grens met geweren of raketwerpers uitgerust mogen worden. (4) Het verklaart heel wat dat de rebellen het gevechtsvliegtuig met hun raketwerper hadden neergehaald! De wapens, zoals automatische geweren, raketwerpers, anti-tankwapens en granaatwerpers, worden door Turkije, Saoedi-Arabië en Qatar betaald via een geheim netwerk van tussenpersonen - van de Syrische Moslim Broederschap (!) - over de grens gebracht, luidt het onder aanhaling van Amerikaanse ambtenaren en officieren van Arabische geheime diensten. De Amerikaanse regering van president Barack Obama 'bezweert' zelf geen wapens aan de opstandelingen te leveren, maar heeft TOEGEGEVEN dat de buurlanden van Syrië dat wel doen. De CIA rekruteert ook mensen voor de strijd. De regering Obama denkt er volgens de New York Times over na de hulp aan de rebellen uit te breiden. Zo zouden hen satellietbeelden en andere gedetailleerde activiteiten over Syrische troepenbewegingen ter beschikking gesteld kunnen worden. Ook is steun bij de oprichting van een eigen nieuwsdienst denkbaar. (4)  The New York Times schrijft dat de CIA-operatie het meest gedetailleerde bekende geval van de 'beperkte' Amerikaanse steun voor de militaire campagne tegen het Syrische regime is. 

De Britse krant The Independent bevestigt ook dat twee fundamentalistische Golfstaten Saoedi-Arabië en Qatar de Syrische rebellen, in het bijzonder het FSA, hebben bewapend. De wapens worden Syrië via Turkije binnengesmokkeld, haalde The Independent een westerse diplomaat in Ankara aan. Naast het FSA ontvangen ook salafisten, al-Qaedastrijders en buitenlandse Jihadisten wapens. Dat de NAVO-lidstaat Turkije de doorvoer van wapens toelaat, is niet meteen een verrassing. (5) Het bewijst wel dat de Russen gelijk hebben dat de Amerikanen de Syrische rebellen daadwerkelijk steunen. Ook het kabinet Rutte heeft de rebellen gesteund. Demissionaire minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal had maanden geleden verklaard de Syrische oppositie financieel te steunen. Er kleeft bloed aan de handen van de westerse regeringen. De VN omschrijven de huidige toestand in Syrië als een "burgeroorlog". Volgens Joshua Landis, directeur van het Center for Middle Eastern Studies van de universiteit van Oklahoma is dat immers ook de bedoeling van het Westen! "Washington streeft een regimewissel via burgeroorlog in Syrië na,"schreef hij in het blad Foreign Policy. "De VS, Europa en de Golfstaten willen een ander regime, dus hongeren zij het regime in Damascus uit en voorzien zij de oppositie van munitie." (5) 

De beschuldigingen van de Syrische regering aan het adres van het Westen moeten we niet zomaar negeren. Deze beschuldigingen zijn zéér ernstig maar ook volkomen waar. Het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Verenigde Staten ervan beschuldigd de slachtpartijen en het terrorisme in Syrië aan te moedigen. In de verklaring van de Syrische regering staat te lezen:

"De Amerikaanse leiders vervalsen de realiteit op het terrein, zij moedigen groepen aan nog meer slachtpartijen aan te richten, terreurdaden te stellen en geweld te plegen in alle Syrische regio's." (6) 

Bovendien beschuldigt Damascus Washington van flagrante inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van Syrië door openlijk terroristische groepen te steunen, hun misdaden toe te dekken en bij de VN de feiten te vervalsen. Als u de ernstige beschuldigingen nog steeds niet wil geloven, zal een aantal onderstaande foto's u wel ervan overtuigen dat de Syrische rebellen geen voorvechters van vrijheid en democratie zijn. De rebellen hebben de Syrische christenen aangevallen en vermoord, bezittingen geplunderd, huizen 'geconfisqueerd' en kerken verwoest. Duizenden Syrische christenen zijn de islamitische uitroeingscampagne ontvlucht. Al deze alarmerende berichten en foto's zijn in de ogen van westerse politici en media 'niet politiek correct'. De onderstaande foto's laten ons zien hoe het kerkgebouw Al-Zinar in Homs, Syrië, verwoest en overhoop werd gehaald door de Syrische rebellen. De rebellen plegen ook op godslasterlijke wijze heiligschennis. De foto's zijn NIMMER vertoond door de NOS en de reguliere media!!!


Al-Zinar kerk in Homs, Syrië. 23-07-2012
Al-Zinar kerk overhoop gehaald 
Al-Zinar kerk overhoop gehaald
Een Syrische rebel zwaait met het kruis
De foto's bewijzen dat het Westen zich schuldig heeft gemaakt aan de wreedheden van de Syrische oppositie en een genocide onder christenen en Alawieten bewust aanwakkert. Als het regime van Bashar al-Assad valt, breken de duistere tijden voor het Syrische volk aan. Er zal niet alleen een machtsstrijd tussen de verschillende opstandelingengroepen losbreken. Ook zullen de islamitische rebellen een massaslachting onder Syrische christenen aanrichten. De regionale leiders in het Midden-Oosten geloven dat Syrië uiteen kan vallen als gevolg van de burgeroorlog. Dit zou een zeer gevaarlijke situatie voor Israël scheppen, omdat terreurgroepen en andere machten nieuwe machtsbases vestigen. De Jordaanse koning Abdullah waarschuwde dat de escalerende burgeroorlog in Syrië kan leiden tot een opdeling langs sektarische lijnen en tot een resultaat dat volgens Iran en anderen Israël zou overspoelen met nieuw grensoverschrijnende geweld. (7) Howel de Jordaanse koning dit een 'Worst Case Scenario' noemde, zei hij tegen CBS-programma This Morning dat het uiteenvallen van Syrië zal leiden tot sektarische geweld. Een dergelijke scenario is ZEKER NIET VERGEZOCHT! Vandaag wordt Syrië nog steeds geregeerd door een Alawitische minderheid, die de andere minderheden, waaronder christenen, Sjiieten en Koerden, een grote mate van vrijheid heeft toegestaan. Maar als het regime van Bashar al-Assad valt en de rebellen, overwegend soennitische moslims, de oorlog winnen, vrezen de Syrische minderheden dat hun dagen geteld zijn. De val van een verenigd Syrië zou een nachtmerrie voor Israël zijn! Dat de islam "een religie van vrede, tolerantie en broederschap" is, is een geraffineerde leugen van de westerse politici! De westerse politici vertellen u de waarheid over de islam helemaal niet! Media en politiek beweren dat de Arabische Lente tot democratisering zou leiden. Niets is waar!  

Oproep tot gebed voor Syrische christenen
De val van Bashar al-Assad is onvermijdelijk. Het staat vast. Als het regime van Bashar al-Assad valt, valt Syrië ten prooi aan sektarische geweld en etnische zuiveringen, zoals al eens gebeurde in Irak. De Iraakse christenen waren ook systematisch gezuiverd. Straks zullen de Syrische christenen hetzelfde lot ondergaan. Israël zal zeker overspoeld worden met Syrische christelijke vluchtelingen. De grote schuld ligt bij westerse politici en kerken die niets ondernemen tegen de zuiveringen onder christenen in het Midden-Oosten. Het westen handelt alleen maar uit eigen belangen, heeft niet alleen de veiligheid van Israël en de christelijke minderheden in het Midden-Oosten in gevaar gebracht, maar destabiliseert ook de hele regio!! Over Amerika en Europa zal God zwaar oordelen. Want de Bijbel zegt heel duidelijk:

"Dwaalt niet; God laat Zich niet bespotten; want zo wat de mens zaait, dat zal hij ook maaien. Want die in zijn eigen vlees zaait, zal uit het vlees verderf maaien."
Galaten 6:7-8 (Statenvertaling)

Een ander vertaling zegt:Wie op de akker van zijn vlees zaait, zal uit zijn vlees verderf oogsten. De Verenigde Staten en Europa hebben dood en verderf in Syrië en andere Arabische landen gezaaid en zullen die ook oogsten! Het zal als een boemerang tegen het Westen keren!! Aan westerse christenen is er een oproep tot gebed voor Syrische broeders en zusters die in grote nood verkeren. De Syrische christenen leven in grote angst. Bid voor de Syrische christenen maar ook voor het Syrische volk!! Bid ook voor Bashar al-Assad en de rebellen opdat ze hun wapens zullen neerleggen en geweld afzweren. Het ziet er naar uit dat het neerleggen van wapens en het afzweren van geweld niet daadwerkelijk zouden gebeuren, want de val van Syrië is al voorzegd door de Bijbel! De Bijbel voorzegt ook de verwoesting van Damascus dat het nooit meer herbouwd zal worden. Met het oog op de Nederlandse verkiezingen op 12 september en de Amerikaanse verkiezingen in November wordt u verzocht allereerst goed erover na te denken op welke politicus en politieke partij u zou gaan stemmen. Want veel politici en politieke partijen zijn verschrikkelijk naïef en geloven in hun eigen leugens dat de Arabische omwenteling tot democratie zou leiden. Stem daarom NIET op politici en politieke partijen die de Syrische rebellen steunen, anders stemt u in met de uitroeing van alle Syrische christenen door de rebellen. Blijft het Westen de Syrische terroristen onder mom van de democratie nog langer steunen tegen de wil van het Syrische volk en de publieke opinie van het Westen in dat we ons NIET moeten inlaten met de interne gelegendheden van Syrië? De Bijbel zegt heel duidelijk: Wees niet een bemoeial! (I Petrus 4:15) U bent gewaarschuwd. Om Sions wil zal ik niet zwijgen. God zegene u.

                                                                         Paul Parker

Het auteursrecht van dit artikel ligt bij de blogger. Zonder toestemming van blogger Paul zijn vermenigvuldiging, eigen gebruik en publicatie in een ander blog of website verboden.

Bronnen en referenties:

(1) NRC Handelsblad: VN waarschuwen voor nieuwe grote confrontatie in Aleppo. 27-07-2012
(2) Reformatorisch Dagblad: Gruwelijke video's uit Syrië op YouTube. 13-08-2012
(3) Mediawerkgroep Syrië: wreedheden rebellen gaan door (video). 12-08-2012
(4) HLN.be: CIA helpt bij bewapening Syrische rebellen. 21-06-2012
(5) HLN.be:"Independent bevestigt dat Golfmonarchieën Syrische oppositie bewapenen." 13-06-2012
(6) HLN.be: Damascus beschuldigt VS van aanmoedigen slachtingen en terrorisme. 12-06-2012
(7) Israel Today: Uiteenvallend Syrië kan Israël overspoelen met geweld. 8-08-2012

Geen opmerkingen: