maandag 1 augustus 2011

Tragedie in NoorwegenDe idyllische rust wreed verstoord

Op vrijdag 22 juli 2011 werd Noorwegen opgeschrikt door twee bloedige aanslagen, die in de regeringswijk van de Noorse hoofdstad Olso en daaropvolgend op een socialistische jeugdkamp op het eiland Utoya plaatsvonden. De idyllische rust, waar Noorwegen om bekend staat, werd wreed verstoord. In Oslo liepen aantal regeringsgebouwen ernstig schade op, zonder dat ze ingestort zouden worden. Aangenomen werd dat de ANFO autobom explodeerde tussen de hoge kantoorflat en een gebouw bij het plein Einar Gerhardsens Plass bij Grubbegata. Tengevolg van de enorme klap in de buurt waren vele ruiten gesneuveld. Rondom het plein zijn de kantoren van de premier en van de ministeries van landbouw, van Financiën, van Olie en Energie en van Handel gevestigd. Na de explosie brak en brand uit in een gebouw aan Grubbegata, achter het kantoor van de Noorse premier. Jens Stoltenberg en de andere ministers raakten niet gewond. Bij de explosie vielen 8 doden, 2 zwaargewonden en 15 gewonden.


Zie ook NOS videoclip:


Twee uur na de bomexplosie in Oslo werd een bloedbad op het eiland Utoya ten noordwesten van Oslo aangericht. Op dat eiland werd door de jeugdafdeling van de regerende socialistische Noorse Arbeiderspartij een jeugdkamp georganiseerd, waar 500 á 700 jongeren aanwezig waren. Premier Stoltenberg zou oorspronkelijk op 23 juli een bezoek brengen aan het kamp. Volgens de officiële lezing van de media zou een man, vermomd als politieman erin geslaagd zijn om onder het mom van een routinebezoek in verband met de bomaanslag in Oslo toegang tot het eiland te verschaffen. Eerst riep hij de argeloze en nietsvermoedende jongeren rondom hem te verzamelen en daarna sloeg hij meteen toe om op hen te schieten met een geweer dat hij verborgen in een tas had meegenomen. Ongeveer anderhalf uur zaaide hij dood en verderf onder zowel jongeren als kampleiders. Anderen probeerden aan de gruwelijke slachtpartij te ontkomen door op het water te springen en te zwemmen.
De politie rukte zich meteen op naar het eiland Utoya. Twee minuten na de aankomst van dit team gaf de dader zich over en kon hij worden gearresteerd. Aanvankelijk was er sprake van 86 doden op Utoya. Later was het dodental bijgesteld van 86 naar 68. Dat had de politie in Oslo bekendgemaakt. Als verklaring voor het bijstellen voerde de politie aan dat het tellen van de dodelijke slachtoffers werd bemoeilijkt op Utoya, omdat het een groot gebied betrof. Bovendien werd er in het donker gewerkt, waardoor sommige slachtoffers waarschijnlijk twee keer waren geteld. De zoekacties naar de vermisten uit het jeugdkamp op Utoya werd voortgezet. Volgens de Noorse politie was het niet uitgesloten dat het dodental nog kan oplopen. (2)Een opgedoken foto toont de schutter die schiet op
alles wat zich beweegt. Een jongen in het water
richtte zijn handen omhoog en smeekte om genade
Alle slachtoffers van de aanslag op Utoya zijn de afgelopen week geidentificeerd. Onder de slachtoffers waren onder meer Trond Berntsen, de stiefbroer van kroonprinses Mette-Marit, die als beveiligingsagent op Utoya werkte, en kampleidster Monica Bose die bekend stond als 'moeder van Utoya.' Alle namen van de slachtoffers zijn op vrijdag 29 juli 2011, precies een week later na de aanslag, vrijgegeven.

Slachtoffers van de aanslag op Utoya

Op 28 juli 2011 had de politie de zoektocht naar slachtoffers op het eiland Utoya gestaakt. Wel wordt door de politie en het Rode Kruis met een mini-duikboot nog verder gezocht naar slachtoffers in het meer. Het jongste slachtoffer is de 14 jarige Sharidyn Meegan Ngahiwi Svebakk-Behn. Het in Nieuw Zeeland geboren meisje woonde haar hele leven in Noorwegen. De andere buitenlandse slachtoffers waren een 43 jarige vrouw uit Denemarken en een vrouw uit Georgië. (3) Op vrijdagmiddag 29 juli 2011 vond de eerste begrafenis van een slachtoffer van de schietpartij op Utoya plaats. De achttienjarige Bano Rashia, die in 1996 met zijn familie als Irakese vluchteling naar Noorwegen kwam, werd begraven na een mis, waarbij zowel christelijke als islamitische gebeden werden gezegd. De Noorse minister van Buitenlandse Zaken, Jonas Gahr Stoeres, had de plechtigheid bijgewoond. Dezelfde dag had de Noorse politie het dodental door de aanslagen bijgesteld naar 77, een meer dan eerder werd aangenomen. Op het eiland Utoya waren 69 mensen gedood in plaats van 68.De bloeddorstige schutter die op Utoya werd gearresteerd, is een 32 jarige Noor. Zijn naam luidt Anders Behring Breivik. Anders Behring Breivik was volgens de media een groenteteler en handelsingenieur, heeft extreem-rechtse ideeën en koestert diepe haat jegens islamisering en islam. Zowel door de aanslag in Oslo als voor de massaslachting op Utoya had hij een volledig bekentenis afgelegd. Breivik zei dat de aanslagen, die hij jarenlang had voorbereid, "gruwelijk, maar noodzakelijk" waren. Hij verklaarde het land te willen zuiveren van islamisering.

Anders Behring Breivik
De aanslag op de regeringsgebouwen in Oslo vertoont grote overeenkomst met de bomaanslag in Oklahoma City, USA, op 19 april 1995, die het Alfred P. Murrah Federal Building, een overheidsgebouw, geheel had verwoest. Bij deze aanslag vielen 168 doden en 800 gewonden. Onder de doden waren er veel kinderen. Bij de aanslag in Oklahoma City werd er ook gebruik gemaakt van ANFO autobom.

Het Noorse volk in rouw

Het Noorse volk was aangeslagen door de tragische gebeurtenissen in Oslo en op Utoya, gedompeld in rouw en verkeert nog steeds in shock, toen de volle omvang de afgelopen week steeds meer duidelijk werd. Inmiddels is het openbare leven hervat. Het is nog niet bekend hoe groot de schade aan de getroffen regeringsgebouwen in Oslo precies is en wanneer deze zijn hersteld. Hoe Noorwegen boven het trauma kan komen, zal heel veel tijd kosten. Koning Harald V had de aanslagen "een niet te bevatten tragedie" genoemd. Hij zei dat het belangrijk is dat de mensen bij elkaar blijven en elkaar steunen. Ook condoleerde hij de nabestaanden van de slachtoffers. "Sinds de Tweede Wereldoorlog is ons land niet getroffen door een misdaad van zo'n grote omvang. Het land moet hierop antwoorden met meer democratie en meer openheid,"aldus de Noorse koning. (4)

De kleine Joodse gemeenschap van Noorwegen reageerde geschokt op de dubbele aanslag, waarbij 77 mensen, voornamelijk kinderen en jongeren, om het leven kwamen. In Noorwegen wonen twaalfhonderd Joden, waarvan achthonderd in Olso. Rabbijn Shaul Wilhelm was niet in Oslo maar liet vanuit Engeland weten verbouwereerd te zijn door het nieuws  en dat hij bidt voor de veiligheid van alle burgers en de families van de slachtoffers. "Namens de Joodse gemeenschap wens ik het beste toe aan alle gewonden,"aldus de rabbijn, die zijn mededeling afsloot met shabbat shalom. "Moge jullie vanaf nu enkel nog goedheid en genade kennen." (5)

Op 25 juli 2011 hielden Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland een minuut stilte voor de slachtoffers van de twee aanslagen. In Oslo kwamen 200.000 mensen bijeen. Hierbij werden heel veel bloemen neergelegd.


Noorwegen zal op 21 augustus met een nationale dag van rouw de slachtoffers van de terreuraanslagen in Olso en op het eiland Utoya herdenken. Dat had de Noorse premier Jens Stoltenberg op 1 augustus 2011 tijdens een herdenkingsbijeenkomst in het Noorse parlement aangekondigd. Op de dag van rouw zullen overlevenden en nabestaanden worden uitgenodigd voor een herdenking, evenals de ingezette reddingswerkers van de brandweer, politie en de medische diensten. In het parlementsgebouw in Oslo waren bij een herdenkingsbijeenkomst  de namen van de slachtoffers van de aanslagen voorgelezen. In een toespraak bedankte parlementsvoorzitter Andersen alle hulpverleners voor hun inzet.(3) Zie NOS videoclip hieronder:


Premier Stoltenberg riep op tot saamhorigheid en respect en zei dat hij geen heksenjacht wil op andersdenkenden. In het parlement waren overlevenden van de aanslagen en nabestaanden aanwezig. Ook koning Harald V en kroonprins Haakon woonden de herdenking bij. Uit een opiniepeiling blijkt dat 65 % van de Noren de straffen voor ernstige misdaden, zoals deze aanslagen, te laag vindt en liever hogere straffen wil. (3)

Internationale reacties

In ons land had koningin Beatrix met de Noorse koning gebeld om haar medeleven te betuigen. Dat had de Rijksvoorlichtingsdienst meegedeeld. (4)  
Mark Rutte reageerde op vrijdagavond 22 juli met de woorden:"Deze aanslag toont een volstrekt gebrek aan eerbied voor mensenlevens." Hij zei verder:"Mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun naasten. Ik wens premier Jens Stoltenberg, zijn kabinet en het volk van Noorwegen veel kracht toe bij deze afschuwelijke gebeurtenis." De EU-president Herman van Rompuy zei namens de Europese Unie:"Ik veroordeel in de krachtigste termen deze laffe daad waarvoor geen rechtvaardiging bestaat." De voorzitter van het Europees Parlement, Jerzy Buzek, gaf twee verklaringen af waarin hij de aanslagen veroordeelde. "Dit is een onvoorstelbare tragedie voor families, die hun geliefden en jonge mensen, gefascineerd door het werken in de publieke sector, verloren. Het is een zware tragedie voor Noorwegen en de hele wereld. Het is choquerend dat iemand zoveel slechts in zich kan hebben. Ik hoop dat alle daders opgepakt zullen worden en voor het gerecht zullen verschijnen. In naam van het Europees Parlement wil ik mijn solidariteit en medeleven betuigen aan de families, autoriteiten en alle Noren. We staan jullie bij op dit tragische moment." José Manuel Barroso, de voorzitter van de Europese Commissie, reageert geschokt op de aanslagen. "Een aanslag van deze omvang is niet iets wat je zou verwachten in Noorwegen, dat vermaard is om zijn vrede in eigen land en zijn vredesinspanningen in het buitenland,"aldus Barroso. De Franse president Nicolas Sarkozy en de Duitse bondskanselier Angela Merkel hadden hun afschuw over de dodelijke aanslagen uitgedrukt. De Britse premier David Cameron liet weten zeer geschokt te zijn door de gebeurtenissen in Noorwegen en had Noorwegen na de dubbele aanslag steun aangeboden. Hij stelde onder meer een nauwe samenwerking van de geheime diensten van de twee landen voor. Hij zei dat de Britten met Oslo willen samenwerken om "de dood van nog meer onschuldigen te voorkomen." (4)

Paus Benedictus XVI was zeer 'geraakt' door de aanslagen. Hij riep de Noren op om "haat en conflict te verwerpen." Daarnaast vroeg hij om "samen aan een toekomst te werken met respect voor elkaar, solidariteit en vrijheid voor de toekomstige generaties." (4)
  
De Amerikaanse president Barack Obama had zijn medeleven betuigd met het Noorse volk. Hij zei dat de aanslagen een herinnering zijn dat de hele wereld er belang bij heeft terreurdaden te stoppen. Obama beloofde de Noorse autoriteiten Amerikaanse hulp bij het onderzoek. Een woordvoerder van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton noemde de aanslag verwerpelijk. De secretaris-generaal van de NAVO Anders Fogh Rasmussen sprak over een "gruwelijke daad." Hij zei dat de NAVO solidair blijft met Noorwegen. "De NAVO-landen zijn eengezind in de strijd tegen deze gewelddaden,"klonken de woorden van de NAVO-baas Rasmussen. (4)

De Veiligheidsraad van de VN had op 23 juli de aanslagen in Noorwegen scherp veroordeeld. "Terrorisme in al zijn vormen is een van de grootste bedreigingen voor de internationale vrede en veiligheid,"verklaarde de Duitse VN-ambassadeur Peter Wittig, die het hoogste orgaan van de volkerenorganisatie voorzat. De Veiligheidsraad betuigde medeleven met de nabestaanden van de slachtoffers. De VN-secretarisgeneraal Ban Ki-Moon reageerde "geschokt" op de dubbele aanslag en veroordeelde het geweld. Hij betuigde zijn medeleven met de Noorse regering en met de families van de slachtoffers. (4)

Een Duitse website is echter zeer kritisch over internationale reacties en betichtte de wereldleiders van hypocrisie. "En omdat we allemaal in de democratie en vreedzaam samenleven geloven, zijn we voorstander van de verkoop van 300 leopardtanks aan Saoedi-Arabië. Het land dat zijn eigen volk, vooral de vrouwen, vernedert en onderdrukt, en soennistische terreurorganisaties materieel en financieël ondersteunt. De "gutmenschen" hoopten dat het geen islamitische aanslag was. Ze waren opgelucht en deels zelfs heel blij dat ze voor het eerst in hun leven een aanslag konden veroordelen, zonder uit angst voor islamofobie al-Qaeda te hoeven bagatelliseren,"schreef een auteur in zijn artikel "Het Westen speelt een dubbelspel en de Gutmenschen zijn opgelucht." (7) Inderdaad zijn de wereldleiders hypocriet en opportunistisch. Eerder hadden ze de Libische dictator Khadaffi die op staatsbezoek kwam, hartelijk verwelkomd. Nu laten ze hem als baksteen vallen, als het om de Arabische Revolutie gaat. Er kleeft heel veel bloed aan de handen van de wereldleiders.

Reactie Israël

Wereldwijd hadden verschillende Joodse organisaties scherp gereageerd op het gebeuren en hun innigste deelnemingen betuigd zoals onder andere B'nai B'rith en het American Jewish Congress. De Israëlische media volgen het nieuws over de aanslagen op de voet en brachten updates van de gebeurtenissen online. De Israëliërs zijn niet vreemd aan terreuracties en leven nauw mee met de getroffen Noren. De Israëlische president Shimon Peres had ook getelefoneerd met de Noorse koning Harald V om names Israël medeleven te betuigen. "Uw land is een symbool van vrede en vrijheid. Wij hier in Israël hebben de gebeurtenissen in Noorwegen gevolgd en de moord op zoveel onschuldige mensen breekt ons hart,"aldus de Israëlische president die eraan toevoegde dat deze tragedie elk menselijk wezen kwetst en treft. Ook de Israëlische premier Benjamin Netanyahu sprak over de afgrijselijke gebeurtenissen en zei dat Israël zich volledig vereenzelvigt met de desastreueze bomaanslag en moordende schietpartij. Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken had al beloofd elke nodige hulp te zullen verlenen, indien de Noren daarvoor vragen. (5) 

De reguliere media hebben u vast en zeker niet verteld dat Raphael Ronen Cohen, een Israëlische ervaren duiker, was betrokken bij de zoektocht naar vermiste personen, die tijdens de schietpartij in het water sprongen om zich in veiligheid te brengen. Bij het duiken naar de vermisten vond hij enkele kledingstukken. Joods Actueel is de enige die het nieuws naar buiten bracht. Schandalig dat de media in ons land het nieuws over Israëlische hulp voor ons hebben verzwegen.

Reactie familie Anders Breivik

De vader van Anders Breivik, Jens Breivik, was totaal verbijsterd wat zijn eigen zoon allemaal op z'n geweten had. Hij was diep beschaamd voor zijn zoon. Naar zijn eigen zeggen had hij liever gehad dat hij zelfmoord had gepleegd. "Ik vind dat hij zich van het leven had moeten beroven. Ik ben totaal ontredderd door wat er gebeurd is. Ik kan dit niet begrijpen,"verklaarde Jens op de Noorse TV. Anders en zijn vader hadden jarenlang geen contact met elkaar. "Ik hoorde de voorbije zestien jaar niets van hem, hij wilde zijn eigen gang gaan. Ik wist zelfs niet dat hij een rechts-extremist was,"aldus Jens. Jens krijgt nu politiebescherming in Frankrijk, waar hij woont. "Ik leef voor de rest van mijn dagen met de schaamte. Mensen zullen me altijd nawijzen en zeggen: daar loopt de vader van die man." Gevraagd welke boodschap hij voor zijn zoon heeft, antwoordde Jens:"Ik weet het niet. Ik denk dat hij toch niet naar mij zou luisteren. Hij leeft in een andere wereld, ik denk niet dat hij me zou begrijpen." (6) Overigens liet de vader van Breivik weten dat hij geen interview meer wenst te geven over "de terrorist", zoals hij zijn zoon consequent noemt. (8)

De moeder van Anders Breivik krijgt ook politiebescherming. Ook was ze totaal verbijsterd geraakt.

De leugens van de media

Wereldwijd verschenen er meteen levensgrote krantekoppen waarop de gebeurtenissen in Noorwegen gevolgd waren. Zie de foto van de beruchte Britse tabloid The Sun hieronder;

'al Qaeda' slachting; Noorwegen's 9/11
 Enkele uren na de aanslagen in Noorwegen trokken de media meteen hun conclusie dat de moslim-extremisten er achter zaten. Op 22 juli meldde de Amerikaanse krant The New York Times dat de islamitische terreurorganisatie Ansar al-Jihad al-Alami (Helpers van de Globale Jihad) de verantwoordelijkheid voor de aanslagen in Noorwegen had opgeëist. De krant baseerde zich op uitlatingen van Will McCants, een deskundige die werkt voor een onderzoeksinstituut op het gebied van terrorisme. Ansar al-Jihad al-Alami zou in een verklaring hebben gezegd dat de aanslagen een antwoord zijn op de aanwezigheid van het Noorse leger in Afghanistan. (3) Zelfs de Engelse tabloid The Sun maakte zich gewag van melding "al-Qaeda slachting", zonder dat er eerst gewacht moet worden op de van overheidswege officiële mededeling. Echter wordt er kritiek op de media geuit vanwege halve waarheden. Volgens Peter Knoope, directeur van het International Centre for Counter-Terrorism in Den Haag, oordeelden veel journalisten te snel na de aanslagen in Oslo. Veel media meldden op 22 juli kort na de aanslagen dat het om Jihadistisch geweld zou gaan. (9) Nu blijkt het dat het niet om Jihadistisch geweld ging, maar om "solo-actie" van de autochtone Noor, die diepe afkeer koester van moslims, de islam en het socialisme.
Dat de journalisten hun objectiviteit kwijtgeraakt zijn, blijkt ook uit het feit dat de dader van de aanslagen, Anders Breivik, een "christelijke fundamentalist" werd genoemd! Hoe is het mogelijk dat de media zo'n grote leugen hebben verzonnen om Anders Breivik het etiket "christelijke fundamentalist" op te plakken!? Was Anders Breivik een christen geweest? Of toch niet? Zo ja, waar zijn Noorse broeders en zusters die kunnen bevestigen dat de dader een trouwe kerkganger is geweest en actief deelneemt aan Bijbelstudie!? Tot welke kerkgenootschap behoort Breivik? Tot nu toe is er niemand opgedaagd die kan bevestigen! Dat er nog steeds geen getuigenis van christenen is, bewijst het feit dat Breivik helemaal géén christen is!! Wel staat het vast dat zeer veel Noorse christenen de bloedige daad van Breivik hebben afgekeurd.

Ik wil nog eraan toevoegen dat echte wedergeboren christenen die hun hart aan Here Jezus hebben gegeven, helemaal niet moorden! Zowel wedergeboren christenen als Messiasbelijdende en orthodoxe Joden kennen de tien geboden. Eén van de tien geboden luidt:"Gij zult niet doodslaan." (Exodus 20:13) Indien een christen een gebod overtreed door een moord te plegen, dan overtreed hij alle geboden Gods!!

"Want wie de gehele wet (Torah) houdt, maar op één punt struikelt , is schuldig geworden aan alle geboden. Want Hij, die gezegd heeft: Gij zult niet echtbreken, heeft ook gezegd: Gij zult niet doodslaan. Indien gij nu geen echtbreuk pleegt, maar wel doodslag, zijt gij toch een overtreder van de wet geworden."  Jacobus 2:10-11

De overhaaste conclusie van de media dat Breivik een christelijke fundamentalist is, is niets anders dan een boosaardig opzet en een ordinaire leugen. Het is louter bedoeld om alle christenen in het kwaad daglicht te brengen. De media willen de indruk van mensen wekken dat christenen "moslimhaters, gestoorde moordenaars en niets-ontziende terroristen" zijn, hoewel het absoluut niet waar is. Indien het waar is dat de christenen moslimhaters zijn, zoals de media beweren, dan zouden de christenen gelijkgesteld zijn aan extremisten!! Dat is echter niet het geval. Echte Bijbelgetrouwe christenen delen niet met de islam, maar hebben moslims wel lief. We moeten niet vergeten dat christenen in aantal islamitische landen als Saoedi-Arabië en Iran vervolgd zijn en ook bereid zijn de marteldood te sterven. Daarover hebben de reguliere media helemaal geen woord gerept! U zult vermeldingen over de christenvervolgingen van "gerenommeerde" kranten als de NRC Handelsblad, de Volkskrant, enzovoorts helemaal niet horen. Vraag maar aan ex-moslims die bekeerd zijn tot het geloof in Here Jezus, dan zult u een heel ander verhaal van hen horen hoe onverdragelijk is het voor een christen om in een moslimland te leven.

Het is niet waar dat Bijbelgetrouwe christenen moslims haten. Want ze doen wat de Bijbel hen leert naasten lief te hebben. De Bijbel hanteert naastenliefde ook als het tweede gebod!

"Gij hebt gehoord, dat er gezegd is: Gij zult uw naaste liefhebben en uw vijand zult gij haten. Maar Ik zeg u: Hebt uw vijanden lief en bidt voor wie u vervolgen, opdat gij kinderen moogt zijn van uw Vader, die in de hemelen is."
Matthéüs 5:43-45a

"Gij zult niet wraakzuchtig en haatdragend zijn tegenover de kinderen van uw volk, maar uw naaste liefhebben als u zelf: Ik ben de Here."
Leviticus 19:18

"Gij zult uw naaste liefhebben als uzelf."
Matthéüs 19:19b

Anders Breivik is wel wraakzuchtig en haatdragend. Zijn demonische handeling dat hij het bloed van onschuldige kinderen en jongeren op Utoya had vergoten, heeft hoe dan ook niks te maken met het christendom! Daarom is het onjuist om hem het etiket "christelijke fundamentalist" op te plakken. De term "Christelijke fundamentalisme" is oorspronkelijk Amerikaans. Het christelijke fundamentalisme ontstond in Amerika als een afgescheiden beweging van evangelische conservatieven aan het einde van de negentiende eeuw. De christelijke fundamentalisten zetten zich af tegen de liberale bewegingen en vrijzinnige opvattingen in het christendom en beriepen zich op de doctrines van de onfeilbaarheid van de Bijbel, de maagdelijke geboorte en goddelijkheid van Jezus en de lichamelijke opstanding van Jezus uit de dood. Inmiddels zijn er verschillende stromingen binnen het christelijke fundamentalisme. Binnen het Katholicisme onstond er ook een fundamentalistische groep. Echter noemen de fundamentalistische katholieken zichzelf traditionalisten die sommige aspecten van het Tweede Concilië van het Vaticaan verwerpen. Incidenteel gaat het christelijke fundamentalisme in de Verenigde Staten gepaard met geweld. Zo vinden onder andere aanslagen op abortusklinieken plaats. Een van de fundamentalistische organisaties die dit doet, is de Army of God. De radicale groep Army of God lijkt in sommige opzichten op de moslim-extremistische groep Hezbollah. De naam Hezbollah betekent ook partij van God. Binnen de islam zijn er ook moslim-fundamentalistische bewegingen. Het regime van de ayatollahs in Iran is fundamentalistisch. Ook het Wahabbisme in Saoedi-Arabië is fundamentalistisch. De strenggelovige moslims beroepen zich op de zuivere naleving van de Koran. U moet echt weten dat Bijbelgetrouwe christenen en Messiasbelijdende Joden zich niet graag met de christelijke fundamentalisten geidentificeerd willen worden. Waarom de Messiasbelijdende Joden niet graag christenen genoemd willen worden, is het omdat het Joodse volk eeuwenlang vervolgd werd door de christenen! De fundamentalisten zeggen dat ze grote nadruk leggen op de Bijbelse doctrines als de onfeilbaarheid van de Bijbel, de goddelijkheid van Jezus Christus en de wederkomst van Jezus Christus. Echter ze houden niet aan de hele Torah! Ze houden zondag nog steeds als rustdag, hoewel het nergens in de Bijbel staat dat zondag de rustdag is, terwijl zaterdag wel de door God gegeven echte rustdag is! Een ander voorbeeld is dat sommige christenfundamentalisten geweld niet schuwen. Echte Bijbelgetrouwe christenen wijzen geweld tegen abortusartsen volledig af. Een zogenaamde christen-fundamentalist die een abortusarts doodschoot, overtrad het Gods gebod "gij zult niet doodslaan" echter, ook al hebben alle abortusartsen het Gods gebod overtreden door ongeboren babies te doden. Beste lezer, als u werkelijk een pro-islamitisch links-progressief, sociaal-democraat en voorstander van abortus bent, dan moet u eigenlijk wel goed weten dat de overgrote meerderheid van de moslims abortus afwijst!! Bijbelgetrouwe christenen, Messiasbelijdende Joden en Orthodoxe Joden zijn ook tegenstanders van abortus. Nog een ding dat u echt moet weten: de Israëlische geheime dienst, de Mossad, houdt christelijke fundamentalistische bewegingen scherp in de gaten vandaar het wantrouwen dat de Joden jegens de christelijke fundamentalisten gekoesterd hebben.
Ik wil u ook duidelijk maken dat er twee soorten christenen zijn. Echte wedergeboren christenen die Here Jezus als hun Heer en Zaligmaker aanvaard hebben, brengen Gods gebod inzake naastenliefde in praktijk. Ze belijden Jezus ook met het hele hart dat ze aan de Heer gegeven hebben. Echter zijn er zeer veel naam-christenen die het gebod van de naastenliefde helemaal niet hebben gehouden! Ze belijden Here Jezus met de mond, echter niet met het hart!! Het feit dat ze Jezus' woorden "Heb u uw naaste lief als uzelf" maar al te vaak vergeten, spreekt voldoende dat er nog steeds oorlogen, conflicten, revoltes, vervolgingen en onverdraagzaamheid op talrijke plaatsen zijn. Daarom hebben de meeste mensen niet alleen het gebod inzake naastenliefde, maar ook alle geboden Gods overtreden.

Anders Breivik schreef in zijn 'manifest' dat hij trots is op zijn viking-achtergrond. Denkt hij soms dat als hij zijn vijanden doodt en in het slagveld gesneuveld wordt, zou hij door de Walkuren in het Walhalla worden verwelkomd!? Sommige elementen van de Noordse mythologie vertonen merkwaardige overeenkomsten met de islamitische leer dat als een moslimstrijder de jihad tegen de ongelovigen voert en sterft, dan gaat hij naar het paradijs om door 72 schone maagden verwelkomd te heten. Anders Breivik en extremistische moslims moorden voor een zogenaamde 'hemelse beloning.' Ook de Kruisvaarders hadden gemoord, omdat zij dachten dat hen een hemelse beloning staat te wachten. Maar...volgens de Heilige Schrift, het onfeilbare Woord van God, verdienen mensenmoordenaars helemaal géén eeuwige leven!!

"Een ieder, die zijn broeder haat, is een mensenmoorder en gij weet, dat geen mensenmoorder eeuwig leven blijvend in zich heeft."
I Johannes 3:15

Kruisvaarders en Jihadstrijders die gemoord hebben in naam van hun godsdiensten, beërven het Koninkrijk Gods niet en zullen zeker geen toegang verschaffen tot het zogenaamde paradijs!!

De Noren mogen trots zijn op hun viking-afkomst maar verafschuwen de goddeloze ideeën en moordzuchtige daden van Anders Breivik! Dat de media Anders Breivik ten onterecht christelijke fundamentalist hebben genoemd, is dat zeer betreurenswaardig maar uiterst kwaadaardig.

Afshin Ellian schreef in zijn weblog over Anders Breivik;"Was hij een christenfundamentalist? Helemaal niet. Hij had niets reëels met het christendom. Ja, wel één aanknopingspunt: de middeleeuwse ridders. Sinds 2000 is hij betrokken bij een Europese riddergemeenschap. Het zou gaan om een Servische groep, PCCTS Knights Templar, die gelooft in de eeuwige Balkanoorlog tegen de moslims. Toen wist hij al dat de islam gewelddadig moet worden bestreden." (10)

Een ander leugen van de media is dat Anders Breivik een "rechts-extremistisch, pro-Israëlisch, xenofobische en nationalistisch Wilders-fan" is. Is Breivik pro-Israëlisch? Helemaal niet! We zien hoe zeer gevaarlijk zijn rechtse extremisten die Israël en Joden als dekmantel willen gebruiken, om hun haat tegen de moslims te uiten. In het manifest van Breivik worden Israël 359 keer en Joden 324 genoemd! Breivik haalde uit naar de westerse media die de Joden demoniseren in plaats van de moslims. Echter haalde hij ook fel uit naar linkse Joden en dat Joden in het vooroorlogse Duitsland niet loyaal waren aan hun vaderland! We moeten ons goed realiseren dat er een addertje in het gras zit, en Israël en Joden worden vaak misbruikt voor misdadige doeleinden als die van Breivik. Ook was dat altijd de bedoeling van de media geweest om Israël in het kwaad daglicht te brengen. Israël heeft totaal niks te maken met Anders Breivik en zijn monsterachtige daden. Want Israël lijdt immers onder islamitische aanslagen die door Hamas, Hezbollah en andere Palestijnse terroristen zijn gepleegd. Het manifest legt ook de kiem voor het antisemitisme in Europa! Een bewering van de media is dat Anders Breivik ex-vrijmetselaar was. Maar hij is wel vrijmetselaar en doet wat zijn meesters hem opgedragen hebben. De journalisten spreken niet altijd de waarheid en verdraaien alle feiten. Ze doen wat hun grote bazen hen opgedragen hebben. De grote mediabazen zijn zware jongens en hebben banden met de Illuminati, de elite die naar de Nieuwe Wereld Orde streven. Zie de afbeelding hieronder.


Journalisten die de massa misleiden met onjuiste berichtgevingen, zijn rioolratten en hun grote mediabazen de koningen van de riool! Denk maar aan het afluisterschandaal in Engeland, toen de krant News of the World voicemails van het 13 jarige vermoorde meisje had afgeluisterd. Rupert Murdoch, de mediakoning, en zijn krant waren in ernstige verlegenheid gebracht, toen de smerige zaak bekend werd gemaakt.
De Bijbel waarschuwt ons ernstig dat we niet als lasteraars mogen rondgaan en ook niet moeten liegen.

"Gij zult niet liegen en gij zult niet elkander bedriegen."
Leviticus 19:11

"De woorden van de lasteraar zijn als lekkernijen; zij glijden immers af naar de schuilhoeken van het hart." Spreuken 26:22

De nazi-minister van propaganda, Joseph Goebbels wist het en zei;"Als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, zal de bevolking die gaan geloven." De leugentechniek van Goebbels is door de media overgenomen en geperfectioneerd.

Het profiel van de dader

Wat Anders Breivik zich echt bezielt, houdt de vraag zéér veel mensen nog steeds bezig. De terrorist is nu een uitstekende voer voor alle psychologen en pyschiaters geworden! In zijn zogenaamde manifest verklaarde Breivik trots op zijn viking-afkomst te zijn, reageerde een redacteur van de Belgische krant De Standaard door het profiel van de dader goed te beschrijven:"Hij beantwoordt qua uterlijk dan ook volledig aan het clichébeeld van de Noor. Groot, blond, blauwe ogen, sportief uiterlijk. Een man die in Noorwegen niet opvalt. En dat was de jongste jaren ook de bedoeling. Breivik broedde al bijna tien jaar lang op zijn moorddadige plan. Het moest een eerste slag worden in de strijd tegen - wat hij noemt - 'de islamisering van Europa.' Hij ziet zichzelf als een soort moderne kruisvaarder, die de moslims moet helpen te verjagen uit Europa.. En die meteen ook alle 'marxisten' wil afmaken, omdat die de islamisering in zijn ogen in de hand werken. 'Veertig jaar dialoog met de marxisten/multiculturalisten is geëindigd in een drama, schrijft hij." (11) Inderdaad is Anders Breivik op het eerste gezicht een rasechte Noor met Scandinavische uiterlijke kenmerken. Maar wie is hij eigenlijk in werkelijkheid? Waarom hij nu een bloeddorstige terrorist die de dood van 77 mensen op zijn geweten heeft, is geworden, moet er ergens een diepgewortelde oorzaak zijn. Het is niet eenvoudig om in de psyche van Anders Breivik te wroeten. Toen hij gearresteerd en later voor een rechter voorgeleid werd, besloot de rechter dat Anders Breivik onder permanent toezicht moest worden gesteld. De politie vreesde dat de 32 jarige Noor zelfmoord zou plegen. Dat had een woordvoerder van de Noorse politie meegedeeld. In welke gevangenis Breivik momenteel verblijft, is niet bekend. Hij blijft de komende twee maanden in voorlopige hechtenis, mag geen kranten lezen, tv kijken, radio luisteren en krijgt vanzelfsprekend ook geen toegang tot internet. Hij mag alleen contact hebben met zijn advocaat, met de politie en met twee psychiaters die worden benoemd  om de verdachte te onderzoeken. De Noorse justitie overweegt om Breivik te vervolgen voor misdaden tegen de menselijkheid, waardoor hij mogelijk een hogere straf zou krijgen. (10)


Op vrijdag 29 juli werd Breivik voor de tweede maal ondervraagd door de politie. Hij bleef kalm bij zijn ondervraging en werkte volgens de Noorse pers goed mee. Echter weigerde Breivik mee te werken aan een onderzoek door Noorse psychiaters. Volgens de Noorse tv zou hij zich wel door buitenlandse artsen willen laten onderzoeken. Wat eigenaardig! Vertrouwt Breivik de Noorse psychiaters soms niet? Hij wilde dat hij wordt onderzocht door Japanse psychologen. Volgens hem zullen de Japanners "zijn eergevoel" beter begrijpen. Eergevoel? Maar hij heeft helemaal geen eergevoel, want hij had jongeren, bijna nog kinderen, vermoord. Uiteindelijk had Breivik ingestemd met onderzoek door Noorse gedragsspecialisten. De politie heeft twee psychiaters ingeschakeld om te bekijken of Breivik toerekeningsvatbaar is. (3) De twee psychiaters zullen een rapport gaan opstellen over de geestelijke toestand van de dader. Volgens Breivik's advocaat Geir Lippestad is zijn cliënt hoogstwaarschijnlijk 'gestoord.' Uit het verhoor zijn nieuwe feiten aan het licht gebracht: Het koninklijk paleis in Oslo en het hoofdkwartier van de regerende Arbeiderspartij waren ook als mogelijk doewitten aangemerkt door Breivik voor zijn aanslagen. Een aanslag op het koninklijk paleis zou Breivik een "grote symbolisch daad" hebben gevonden. Dat melden bronnen bij de Noorse politie aan de Noorse pers. (10) Blijkbaar wilde Breivik het hoofdkwartier van de Arbeiderspartij treffen, omdat deze partij volgens hem verantwoordelijk is voor de multiculturele samenleving in Noorwegen. Hij besloot op vrijdag 22 juli alleen aanslagen te plegen op het regeringsgebouw en bij de jongerenbijeenkomst van de socialistische Arbeiderspartij op het eiland Utoya, omdat hij 'logistieke problemen' had. Wat voor problemen precies is nog niet helemaal duidelijk. Volgens de openbaar aanklager had Breivik mogelijk nog meer doelwitten op het oog, maar daar is nog geen uitspraak over gedaan. "Alle doelwitten zijn voor de hand liggende plekken voor terroristen en zijn erop gericht de regering te schaden,"aldus de openbaar aanklager. (10) Associated Press meldde dat Anders Breivik een lange lijst met eisen bij zijn advocaat had ingediend. In ruil voor eisen wilde Breivik de Noorse justitie informatie geven over de terreurcellen, waar hij mee samen zou werken. De eisen die Breivik had gesteld, zouden sigaretten en comfortabele kleding zijn. Ook eiste hij dat de zittende socialistische regering van Jens Stoltenberg aftreedt en het hele politieke systeem van Noorwegen moet worden herzien. Zelf wilde hij een sleutelrol spelen in deze veranderingen. (10) "De eisen zijn onrealistisch,"liet de advocaat Lippestad weten. De vraag is of de eisen van Breivik zouden worden ingewilligd. "Het laat zien dat hij totaal niet begrijpt in welke situatie hij zich bevindt."zei Lippestad. Volgens de advocaat was Breivik ook erg benieuwd naar de gevolgen van zijn daden. Hij wilde weten hoeveel doden en gewonden er waren en hoe de media over hem schreven. (10) Maar de hamvraag is hoe het karakter van Anders Breivik in zijn jeugd gevormd wordt. Laten we naar zijn achtergronden kijken.

Anders Breivik te zien in officiers-
uniform, gevechtsuitrusting en
vrijmetselaarstenue

Anders Bershing Breivik was op 13 februari 1979 in Oslo geboren en opgegroeid. Zijn ouders waren gescheiden, toen hij één jaar oud was. Vader Jens verliet Anders' moeder voor een ander vrouw, die hij op de Noorse ambassade in Londen had ontmoet. Moeder en zoon betrokken in Skoyen een onopvallend, bakstenen appartement, dat nu constant door de politie wordt bewaakt. Zelf noemde Breivik het 'een jeugd zonder noemenswaardige problemen', al vond hij nu wel dat hij te veel vrijheid kreeg. Hij beschreef in zijn zogenaamde manifest uitvoerig hoe hij als tiener veel optrok met moslimjongeren. "Omdat die waarden als eer en trouw hoger in het vaandel voeren,"voegde hij eraan toe. (11) Als hij als tiener inderdaad met moslimjongeren veel optrok, hoe kwam het dat hij in een potentieël moslimhater was veranderd!? Uit de biografieën weten we dat Adolf Hitler in zijn jonge jaren in Wenen aanvankelijk Joden in zijn kennissen-en huisgenotenkring en zelfs een Joodse huisarts uit Linz, die Hitlers moeder in haar laatste dagen had verzorgd. Later geinterviewde kennissen van Hitler uit diens Weense tijd verklaarden nooit ook maar een enkel negatief woord ten aanzien van Joden uit Hitlers mond gehoord te hebben. Vaak sprak Hitler zelfs lovend over zijn vele Joodse kennissen. Maar...in korte tijd werd hij toch een fanatiek antisemiet! (12) Breivik's oud-collega's reageerden geschokt, toen de identiteit van de terrorist bekend werd gemaakt. Ze kenden Breivik goed en beschreven hem als een gesloten en teruggetrokken jongeman. Ze noemden hem 'rustig, beleefd en verlegen.' (11) Precies hetzelfde zoals Hitler zelf ook een vrij teruggetrokken persoon was, die een verlegen indruk wekte! Adolf Hitler en Anders Breivik hebben met aantal dingen heel gemeen: ze tonen allebei geen enkele medegevoel of empathie voor zijn medemensen en zijn zelfs volstrekt meedogenloos en wraakzuchtig. Zelfkritiek was hen ook totaal vreemd. Zeker is het dat beide personen intelligent zijn. Precies zoals Anders Breivik zag Adolf Hitler ook in het marxisme een groot kwaad dat bestreden moest worden. Ongetwijfeld zult u zich afvragen wat er toch iets misgegaan was met Anders Breivik en Adolf Hitler. Inderdaad is er iets misgegaan met die twee personen. Ergens moet er een diepgewortelde oorzaak zijn. In de vorige eeuw stelde de heer Fred C. Schwarz vast dat de belangrijkste oorzaken verdriet en visie zijn waarom een persoon een communist (of een terrorist) wordt. Hij schreef;"Verdriet overtuigt een student van een situatie die niet goed is en die veranderd zou moeten worden. De visie presenteert de toekomstige situatie met veel schoons, met de belofte van genezing en rechtzetting van alle onrecht. Er is veel verdriet in de wereld, en jonge mensen zijn zich daar meestal diep van bewust. Jonge mensen en speciaal zij met een helder verstand zijn vaak idealistisch in dingen die hun emoties raken." (13) Wijlen Roemeense predikant Richard Wurmbrand was het geheel eens met de stelling van de heer Fred C. Schwarz en schreef ook (zijn verhaal heb ik in het kort samengevat):"Hoe komt het dat andere jonge mannen en vrouwen revolutionair zijn geworden, terwijl hun klasgenoten of collega's in dezelfde fabriek er niet over denken om een wereldrevolutie te ontketenen? Waarom ben ik revolutionair? Wat een mens tot revolutionari maakt, is gewoonlijk een schok, die hij in zijn leven heeft gekregen, soms een teleurstelling, waarop hij kan wijzen, maar vaker is het een kwestie van het onderbewuste." (14) De heer Wurmbrand had een voorbeeld goed geillustreerd wat Adolf Hitler overkwam. "Hitler haatte zijn vader, die veel dronk. Toen Hitler nog een kind was, sloeg zijn vader hem; ook zijn moeder werd wel eens geslagen. De vader vertegenwoordigde het gezag in huis. Dit bracht Hitler er toe alle gezagsdragers te haten, die het niet met hem eens waren: de leiders van de politieke partijen, van de godsdiensten en van andere landen. Voor hem gold alleen zijn eigen gezag. Het is een psychologische wet, dat de emotionele houding van een kind tegenover zijn vader het voorbeeld wordt voor zijn houding tegenover toekomstige leiders en tegenover de maatschappij zelf." (14) Hetzelfde overkwam Jozef Stalin ook, toen zijn vader ook flink dronk en hem mishandelde. Ja, bijna doodgeslagen. Bij Anders Breivik ligt de situatie geheel anders. Hij is afkomstig van een gebroken gezin. Zijn vader liet hem en zijn moeder in de steek voor een ander vrouw, toen hij één jaar was. De scheiding van zijn ouders en het opgroeien in een éénoudergezin hebben Anders Breivik in zijn latere leven diepgaand beïnvloed. De predikant Richard Wurmbrand wist allang en schreef verder;"Ben je misschien het slachtoffer van een gebroken gezin? Misschien heb je in je jeugd liefde gemist. Dit heeft je tot een onsociaal mens gemaakt. De gevoelsoverwegingen voor je revolutionaire instelling zouden wel eens volkomen vreemd voor je kunnen zijn. Het is mogelijk, dat je gelooft in het objectieve ideaal van een betere maatschappij, waar je voor vecht. De rechtvaardigheid van de zaak kan dan verklaren, waarom je revolutionair bent. Maar waarom ben jij de revolutionair en niet iemand anders? - dit vraagt een psychologische verklaring. Dit is subjectief en ligt daarom buiten de sfeer van de waarheid. Je vecht en je zou zelfs willen lijden voor je ideaal, maar je vertegenwoordigt niet de waarheid. Je hebt een revolutionaire visie. Maar ieder gezichtspunt leidt tot verblinding, omdat het je onmogelijk maakt elk ander gezichtspunt te zien... Revolutionairen koesteren niet alleen een bittere wrok tegen de gevestigde orde, tegen de politie, tegen de uitbuiters, of tegen de blanken, die hen verachten. Zij zijn ook bitter tegen iedereen, die het niet volledig eens is met wat zij denken en voelen. Het zijn allemaal revolutionairen, maar ze hebben een diepe haat in hun hart, een vijandschap, die het gevolg is van een storing in hun gevoelsleven in hun jeugd. Deze vijandschap komt niet alleen tot uiting tegenover een klassevijand, maar ook tegenover de kameraad, die over een bepaald punt anders durft te denken dan ik. Vijandschap, dit onbewuste gevoelscomplex in je geest, leidt onvermijdelijk tot verkeerde plannen en een bitter lot." (14)

Klasfoto: Anders Breivik (boven). Zijn gezicht is duidelijk
te zien, terwijl alle gezichten van zijn klasgenoten on-
herkenbaar worden gemaakt.

Ook de heer Fred C. Schwarz heeft het vastgesteld dat het verstoren van het gevoelscomplex vaak tot ernstige gevolgen kan hebben, die bijna niet meer te overzien kunnen zijn. "Ze zijn zeer gevoelig voor het kwaad dat rond hen in de wereld is. Toch gaat dit dikwijls gepaard met een zich niet bewust zijn van het kwaad dat ook in henzelf leeft. Omdat elke samenleving in deze wereld bestaat uit onvolmaakte mensen, zijn er altijd misstanden en grieven die deze studenten raken en hun verontwaardiging stimuleren." We zien nu in dat de heer Fred C. Schwarz het wel gelijk heeft. De misstanden van multiculturalisme en islamisering hebben Anders Breivik bijzonder gegrieft en zijn verontwaardiging juist gestimuleerd! Toch is Anders Breivik zich niet ervan bewust dat het kwaad dat rond hem in de wereld is, ook in hem huist! Hetzelfde kwaad heeft ook in Adolf Hitler, Jozef Stalin en moslimextremisten gehuisd! De overlevende van het bloedbad op Utoya, Herman Holmay Heggertveit (18 jaar),vertelde dat hij er oog in oog stond met de schutter Breivik, die als agent verkleed was, stond. Het scheelde niet veel of Herman werd ook de dood ingejaagd. In een gesprek met de Noorse krant Dagbladet deed hij zijn relaas wat hij iets bij Breivik die als agent vermomd was, had waargenomen. "De 'agent' reageerde niet op mijn verhaal en hij had een vreemde, afwezige blik in zijn ogen,"aldus Herman. (15) Opnieuw zien we ook in het verhaal van de ooggetuige Herman een bevestiging dat het kwaad inderdaad in Breivik huist.

De advocaat Geir Lippestad die zijn cliënt Anders Breivik verdedigt, verklaarde op dinsdag 26 juli tegen verslaggevers in Oslo:"Hij ziet zichzelf als een strijder. Hij is zijn oorlog begonnen en put daar trots uit. Hij haat alle westerse ideeën en waarden van de democratie. Hij verwacht dat dit het begin is van een oorlog die 60 jaar duurt." En hij noemde zijn cliënt een zeer koud en paranoïde persoon, die in zijn eigen werkelijkheid leeft. Volgens de raadsman heeft Breivik geen enkel blijk van medeleven met zijn slachtoffers gegeven. (16) Herman Holmay Heggertveit en Geir Lippestad zijn twee getuigen die bevestigd hebben dat het kwaad in Anders Breivik huist, zoals de Bijbel ook zegt dat de zaak vastgesteld is op verklaring van twee of drie getuigen.

Gezien het feit dat het kwaad in Anders Breivik huist, moeten we er ernstig rekening meehouden dat er sprake is van diabolische invloed. Adolf Hitler was zelf ook bezeten door de demonen. Dat hadden verschillende ooggetuigen bevestigd. Ondanks de verklaringen van ooggetuigen geloven bijna alle historici en deskundigen nog steeds niet dat Hitler bezeten was geweest. Ze zoeken zo liefst naar andere verklaringen die hun eigen gelijk zouden geven. Maar hun veronderstellingen worden onderuit gehaald door andere historici en deskundigen die weer een andere mening hebben. Maar de Bijbel, het hoogst gezaghebbende Woord van God, twijfelt absoluut niet aan het bestaan van boze geesten en maakt ook vermelding van aantal gevallen van demonische bezetenheid. Zelfs de chinese wijsgeer Confucius zei al:"Je hoeft je niet druk maken over boze geesten, maar houd er rekening mee met hun bestaan."
Een ander heel interessante detail wordt naar buiten gebracht: een voormalig vriend onthulde dat Breivik jaren geleden zijn neus, kin en voorhoofd liet opereren door een plastisch chirurg. "Hij was zeer tevreden met de resultaten en zei dat hij op die manieren een meisje zou geraken. Maar ik zag hem nooit met een meisje,"zo verklaarde de voormalige vriend van Breivik. (15) Adolf Hitler had in zijn jeugd ook zijn afstandelijke gedrag en zijn verlegenheid in het bijzonder tegenover vrouwen.

Is het manifest een levenswerk van Breivik?

Het manifest van Anders Breivik

Vlak voordat zijn bloedige terreurdaad uitgevoerd werd, had Anders Breivik zijn 1500 pagina's tellende manifest naar 13.700 emailadressen en Facebookaccounts gestuurd. In het veelbesproken manifest dat op het internet opdook, wijdt de auteur met het pseudoniem Andrew Berwick uit over de gevaren van islamisering in Europa. Als voorbeeld van islamisering noemt de auteur Nederland. Nederland zou volgens de auteur een van de landen die slachtoffer zijn van de 'islamitische kolonisatie van Europa door demografische oorlogsvoering', zijn. Hij voorspelt dat in 2070 55 procent van de bevolking in Nederland zal bestaan uit moslims. Verder wordt de toestand in Nederland in het manifest beschreven dat ons land een totalitaire staat aan het worden zou worden als gevolg van de migratie van de moslims. De auteur Andrew Berwick hekelt de Nederlandse media dat ze een negatief beeld van Geert Wilders neergezet hebben. Hij noemde Geert Wilders een groot voorbeeld.

Toen de naam Geert Wilders genoemd werd, waren alle ogen op hem gericht, alsof de kogel van rechts kwam, zoals het NOS journaal dit noemde. Enkele journalistieke schrijvers vonden dat Geert Wilders nu een toontje lager zal moeten gaan zingen, omdat door de aanslagen in Noorwegen is gebleken dat "zijn retorica niet onschuldig is." Anderen beweren dat er duidelijke overeenkomsten zijn tussen de ideeën van Wilders en die van Anders Breivik. De multiculturalisten, politiek correcten en de links-progressieven eisten dat Geert Wilders zich moest inbinden. Echter heeft Geert Wilders er totaal niks te maken met Anders Breivik en zijn manifest. Hij noemde Breivik een gestoorde psychopaat en walgde enorm van verwijzing dat Anders Breivik had gemaakt in zijn manifest naar de PVV en hemzelf. Dat liet hij op dinsdag 26 juli weten. "De PVV noch ik zijn verantwoordelijk voor een eenzame verknipte idioot die de vrijheidsidealen op gewelddadige manier misbruikt, hoe graag sommigen dat ook zouden willen. Wij zijn democraten in hart en nieren. De Partij voor de Vrijheid heeft nooit en te nimmer opgeroepen tot geweld en zal dat ook nooit doen. Wij geloven in de kracht van de stembus en de wijsheid van de kiezer. Niet in bommen en pistolen,"aldus de verklaring van Geert Wilders.

Anders Breivik alias Andrew Berwick noemde zijn manifest "een Europese Verklaring van Onafhankelijkheid" en heeft het onder meer over oorlog, bevrijding van immigranten en strijd tegen het marxisme. "Ik vraag maar één gunst: verspreid dit boek onder zo veel mogelijk patriottisch ingestelde personen,"schreef Anders Breivik op een van de eerste pagina's van zijn manifest. Alsof hij het nog niet genoeg kan herhalen, deed hij een dringende beroep op de ontvangers van het manifest;"Stuur dit manifest door! Het is essentieel dat iedereen de waarheid kan lezen voor onze systemen instorten. Denk niet dat anderen het wel zullen doen. Als je niet meewerkt, zijn we verloren. Het lot van Europa ligt op je schouders." Het manifest bestaat uit drie boeken. In het eerste legde Breivik uit hoe de Europese politici de waarheid manipuleren, in het tweede hoe de islam de Europese cultuur vernietigt, in het derde deel hoe Europa gered kan worden van de islam en de politiek correcte politici. Hij had het plan in drie fasen uiteengezet hoe een staatsgreep gepleegd kan worden en alle verraders (politici, bedrijfsleiders, journalisten en leraars) worden berecht voor hun medeplichtigheid aan de islamisering van Europa. Volgens Breivik begint de Nieuwe WereldOrde in 2083 - vierhonderd jaar na het beleg van Wenen en tevens het jaar waarop 50 procent van de Europeanen moslim zal zijn. Hierna worden alle moslims Europa uitgezet, tenzij ze zich assimileren: zich bekeren tot het christendom (!), een europese naam aannemen en zich beperken tot twee kinderen. Breivik riep zijn lezers op mee te doen aan dit plan en geeft hun een uitvoerig handleiding hoe ze vrienden en familieleden kunnen overtuigen van het islamitische gevaar, hoe ze een gewapend verzet kunnen leiden, enzovoorts. "De militaire operatie is ook een marketingmethode voor dit compendium,"schreef hij. "Die aandacht heeft hij nu. De hele wereld heeft het over Breivik, en het manifest is overal te downloaden. De geschiedenis zal leren of zijn lezers overtuigd worden, of zich walgend van hem afkeren,"concludeerde de Volkskrant. (17)

Er verscheen ook een videofilm op You Tube. De videofilm was later verwijderd van het internet. Ondanks de verwijdering blijft deze videofilm circuleren op het internet. De video ging oveer de Orde van de Tempelieren, een ridderorde uit de Middeleeuwen. De Tempeliers hielden zich bezig met de kruistochten. Zie de foto van de You Tube video hieronderDe wetenschapredacteur van het NRC Handelsblad, Karel Knip, beweerde dat de terreurhandeling van het manifest gevaarlijker dan die van al-Qaeda die op internet circuleert, zou zijn. "De terreurhandeling van Anders Behring Breivik maakt van de zogenaamde jihad-encyclopedie van al-Qaeda een padvindersboek." Echter hebben de media belangrijke feiten uit het manifest voor ons verzwegen. U is helemaal niet verteld dat Anders Breivik, die extreem-rechtse sympathieën koestert en Europa wilde bevrijden van de islam, in zijn manifest bewondering voor islamitische terroristen uitsprak! Efshin Ellian schreef in zijn weblog zeer terecht;"Breivik wilde de islam bestrijden, maar hij werd zelf een exponent - zowel in het denken als in het (methodiek) handelen van het islamitische terrorisme. Dit geweld, dit onvoorstelbare, diabolische geweld komt nagenoeg overeen met de gedachtenwereld van het islamitische terrorisme." (10)  Ik ben het geheel eens met zijn analyse. Echter wordt de anaylse van Efshin Ellian bekritiseerd door politiek correcte journalisten van de gerenommeerde kranten als NRC Handelsblad. Het lijkt of men gepoogd heeft het verband met het moslim-terrorisme uit elkaar te rukken en de waarheid te verdoezelen.

Het zogenaamde manifest oftewel "Europees Verklaring van de onafhankelijkheid" roept echter veel vragen op. Volgens de officiële lezing van de media zou Anders Breivik alias Andrew Brewick het manifest, een 1500 pagina's tellende document, in zijn eentje geschreven hebben. Of hij het manifest in zijn eentje daadwerkelijk heeft geschreven, wordt het sterk betwijfeld. Hoe kan Anders Breivik zo'n enorm lange tekst in z'n eentje zonder behulp van een spelling- en grammatica editor foutloos geschreven hebben en al geheel in het vloeiend Engels!? En de Engelse grammatica is perfect en foutloos!! Zeker als we ons bedenken dat het zogenaamde manifest geheel in het Engels is geschreven, terwijl Noors de moedertaal is van Breivik. Indien het waar is dat Breivik vloeiend en prefect Engels spreekt en schrijft, dan moeten we eerst Breivik's schoolrapporten gaan checken welke cijfers voor Engels taal hij heeft gekregen!! Ook moeten we zijn voormalige vrienden en familieleden vragen of Breivik inderdaad zo goed is in Engels. De media houden nog steeds vol dat de Noor "drie jaar aan zijn magnum opus had gewerkt", hoewel het deels knip-en plakwerk is uit de teksten van andere anti-islamdenkers. Wat zullen de lezers er in de medialeugens getrapt zijn!! De term "Europees verklaring van onafhankelijkheid" doet ons wel sterk denken aan de Amerikaanse declaration of independence uit 1776. Ook doet het manifest van Breivik mij sterk denken aan het Communistische Manifest van Karl Marx, waarin de beroemde oproep staat te lezen:"Proletariërs, aller landen verenigt u!" De officiële vervalste geschiedens vertelt ons dat Karl Marx en zijn vriend Friedrich Engels in opdracht van de "Bund der Gerechten" een document onder de titel "Manifest van de Communistische Partij" hadden geschreven. In werkelijkheid moesten Marx en Engels de theorie en praktijk van de Bond verwoorden. Karl Marx wordt in de officiële vervalste geschiedenis als "de vader van het Communisme" en "de geniale schrijver van het Manifest" naar voren geschoven en bejubeld, terwijl het Manifest helemaal niet bedacht was door hemzelf! De heer J.I. van Baaren schreef in zijn brochure;"Volgens George Edwar Sullivan, de auteur van "Wolven in schaapskleren" is het om de aandacht af te leiden van Marx' status als handlanger en ingewijde van een buiten de wet gestelde bende en om het feit te verdoezelen dat het Communistische Manifest van 1848 louter en alleen een andere naam was voor hetzelfde programma dat tevoren was verworpen en dat andere naamplaatjes kreeg opgeplakt als Illuminatie, Jacobinisme, enzovoorts." (18) Het manifest van Anders Breivik leidt ons allemaal de aandacht af van de ware doelstellingen van de echte samenzweerders die achter de aanslagen in Oslo en op Utoya zitten! Besef dan goed dat het manifest een rookgordijn is van de echte Illuminati die naar de Nieuwe Wereld Orde streven. Het is ook een uiterst zeer geraffineerd opzet geweest om Geert Wilders en alle islam-critici in diskrediet te brengen en hen de mond te snoeren. Dat de moslims volgens het manifest "tot het christendom zich moeten bekeren en christelijke namen moeten aannemen", is dat werkelijk een ongeloofelijk leugen, gezien het feit dat Anders Breivik helemaal géén christen is!! Ook verraden aantal aspecten uit het manifest echte plannen van de illuminati dat moslims in de toekomst Europa uitgezet zouden worden! Hoe ik weet, is het omdat aantal aspecten uit het manifest sterk overeenkomen met de inhoud van de Hollywoodfilm "V for Vendetta" uit 2006, waarop staat te zien hoe de fascistische staat na een in scene gezette aanslag de schuld in de schoenen van de moslims schuift en hen het land uitzet. Volgens de kritische onderzoekers bevat de film geheime boodschap van de Illuminati. De gecodeerde boodschap is alleen gericht aan andere Illuminati. In mijn andere artikel schreef ik eerder dat als de moslims zich tegen Rome (de Rooms Katholieke kerk) keren, dan zou het Vaticaan een sterke en gruwelijke macht doen opstaan om de islam op de beurt te bestrijden. (19) Tot nu toe gebruikt het Vaticaan de islam om Bijbelgetrouwe christenen, protestanten, anders-denkenden en politieke vijanden in Amerika en Europa te elimineren. Dat is de waarheid. Naar mijn overtuiging heeft Anders Breivik het manifest nooit in z'n eentje geschreven. De linkse propaganda heeft Anders Breivik als de auteur van het manifest naar voren geschoven, hetzelfde zoals Karl Marx als de auteur van het Communistische Manifest naar voren werd geschoven. U weet ook helemaal niet dat Mein Kampf niet geschreven was door Adolf Hitler, maar door Jezuïet pater Staempfle. Mein Kampf was het meesterplan van de Jezuïeten geweest om het Joodse volk uit te roeien en de vijand van het Vaticaan, de Russische Orthodoxe kerk, door Duitse invasie in Rusland te vernietigen. Dat had de voormalige Jezuïet Alberto Rivera verklaard. Daarom moet het manifest van Breivik worden ondergeworpen aan kritisch toetsing. Echte en onafhankelijke deskundigen, die niet door de overheid ingeschakeld en betaald zijn, kunnen het manifest analyseren en dezelfde conclusie trekken dat deze document nooit geschreven kan worden door Anders Breivik in z'n eentje! Echter verwacht ik niet dat echte onafhankelijke deskundigen een serieuze onderzoek naar de achtergronden van het manifest zullen verrichten, want hun onderzoek zal zéér zeker gesaboteerd worden!

Het manifest van Breivik is niets anders dan in werkelijkheid een meesterplan van de NWO-elite (Nieuwe Wereld Orde-elite) om islam-critici, monoculturalisten, Israël, Joden en christenen in diskrediet te brengen. En de videofilm van Anders Breivik is zo goed als zeker in elkaar geknutseld door een persoon die in opdracht van de NWO-elite handelt. Het manifest zorgt ook voor geweldige tweespalt in een democratische samenleving, net zoals de aanslagen in Noorwegen voor angst en tweespalt hadden gezorgd. Heel geraffineerd van de NWO-elite om door middel van het zogenaamde manifest van Breivik een sfeer van haat, tweedracht en verdeeldheid te creëeren! Ook zorgt het manifest ervoor dat links en rechts tegen elkaar worden gespeeld.

Op vrijdag 5 augustus 2011 werd het bekendgemaakt dat het pseudoniem "Fjordman" helemaal niet voor Anders Breivik stond, zoals de media aanvankelijk gespeculeerd hadden. Fjordman bleek dus Peter Jensen te zijn. Peter Jensen blogde al jaren onder 'Fjordman' op verschillende rechts-extremistische websites, maar zegt zelf het manifest nooit te hebben gelezen. Wel had Breivik aantal keren contact gezocht met 'Fjordman' en om een ontmoeting met hem gevraagd. Jensen zegt hier nooit op in te gaan, omdat Breivik hem geen interessant persoon leek. Jensen werd op donderdag 4 augustus door de politie verhoord en was direct na het interview ondergedoken voor zijn eigen veiligheid. Ook verklaart hij nooit meer te zullen bloggen onder zijn pseudoniem 'Fjordman' en verzoekt hij de media zijn familie en vrienden met rust te laten.  Peter Jensen is een 36 jarige Noor met een masterdiploma in cultuur & technologie aan de universiteit Olso. Ook studeerde hij Arabisch aan de universiteit van Bergen. Zijn pseudoniem 'Fjordman' wordt 111 keer genoemd in het manifest van Breivik. In een interview met de Noorse krant Verdengs Gang onthulde hij zijn identiteit en reageerde hij geschokt op het manifest dat vlak na de aanslagen werd opgedoken en verspreid. (3) Opnieuw zien we een bewijs dat het pseudoniem 'Fjordman' misbruikt werd voor de misdadige doeleinden van de NWO-elite.    

De officiële lezing van overheid en media in twijfel getrokken

De van overheidswege en door de media gehanteerde officiële lezing dat Anders Breivik de enige dader is, wordt in twijfel getrokken! De onderzoekers denken dat de dader alleen handelde, en hebben 'geen bewijzen' gevonden, die Breiviks beweringen over een terreurnetwerk ondersteunen. Echter zijn er veel vraagtekens gezet waardoor de hele officiële versie in duigen valt. Xander van het Xandernieuws heeft aantal vraagtekens gezet waarom het de politie maar liefst 90 minuten kostte om het eiland Utoya te bereiken, een enorm 'gat' wat Breivik in staat stelde om  in alle 'rust' zoveel mogelijk slachtoffers te maken. (20) Vandaar veel kritiek dat op de Noorse politie werd geleverd. Toen ik de vraagtekens van Xander bestudeerde, had ik ontdekt dat de 27 jarige dader Timothy McVeigh negentig minuten (!) na de bloedige bomaanslag in Oklahoma City bij "toeval" werd gearresteerd. Let wel goed op het getal 90. Toeval of niet? Ik moet u erop wijzen dat de vrijmetselarij een occulte genootschap is en werkt met occulte getallen en symboliek. (Zie mijn gerelateerde artikel "De dood van Osama bin Laden: een pion opgeofferd. Deel 2) Het is ook erg vreemd waarom de politie Breivik, nadat hij veel jongeren had vermoord, niet meteen had neergeschoten. Xander had ook een vraagteken gezet hoe Breivik aan een officieel politieuniform kwam. Was Anders Breivik de enige dader die de jongeren op Utoya koelbloedig had afgeslacht? Ooggetuigen meldden echter dat er twee schutters op het eiland Utoya waren, en Breivik liet in zijn verhoren ook doorschemeren dat er nog twee cellen in zijn organisatie zijn. Volgens hem hadden twee handlangers hem geholpen bij zijn aanslagen. Hij is nog steeds bereid informatie te geven over de terreurcellen met wie hij had samengewerkt, als zijn eisen ingewilligd zouden worden. (10) De onderzoekers houden het nog steeds vol dat er geen bewijs is gevonden van het bestaan van handlangers van Breivik. (10) Nu zijn de onderzoekers onzeker geworden van hun eigen conclusie. De Noorse jusititie is bezorgd dat Breivik belangrijke informatie achter houdt. "We denken nog steeds dat hij alleen opereerde, maar wij zijn er niet zeker van. Hij houdt informatie achter en dat baart ons zogen,"zei politiewoordvoerder Christian Hatto. Breivik werd opnieuw ondervraagd in een meer 'confronteren' verhoor. Hij weigerde tot nu toe gedetailleerde vragen te beantwoorden, die gaan over zijn financiën, reizen en zijn uitrusting. (4) Ook is er geen bewijs geleverd dat Breivik banden had gehad met de rechtsextremistische Britse Defensie Liga, zoals de media dat wel hebben gesuggereerd. De leider van de EDL (English Defence League), Stephen Lennon, had verklaard dat hij Breivik nooit had ontmoet. (4) Beste lezer, is het u ook niet opgevallen dat de Noorse ex-premier Brundtland op de dag van de aanslag op Utoya wel aanwezig was, maar doordat de schutter Breivik onderweg naar Utoya "werd opgehouden," had Brundtland Utoya reeds verlaten, toen hij arriveerde. (1) Deze omstandigheden worden steeds vreemd en verdacht, als u ervan hoort dat de Noorse anti-terreurteam in Oslo 2 dagen voor de aanslag op 22 juli een bomaanslag op een overheidsgebouw had geoefend. Er werden echte explosieven gebruikt, maar...men 'vergat' de bevolking van Oslo tevoren op de hoogte te stellen. * Na de dubbele aanslag en de arrestatie van de dader had de Noorse politie paar dagen later explosieven op de boerderij van Anders Breivik in het dorp Asta tot ontploffing gebracht. Volgens het openbaar ministerie vonden experts het verstandiger de aangetroffen springstoffen gecontroleerd tot ontploffing brengen in plaats van explosieven vervoeren naar een afgelegen plek. Zowel het openbaar ministerie als de politie wilde niets zeggen over de samenstelling van de explosieven. De politiewoordvoerder veronschuldigde zich ook dat de politie 'vergeten' was de dorpsbewoners tevoren op de hoogte te brengen van het tot ontploffing brengen van de explosieven. (15) Maar waarom moeten de springstoffen die in de boerderij van Breivik waren aangetroffen, tot ontploffing gebracht worden? Waarom mag de Noorse politie niets zeggen over de samenstelling van de springstoffen? Het lijkt of men bezig is alle sporen met opzet uit te wissen. Want de sporen kunnen ons naar het echte brein van de aanslagen leiden!! U zult nu verontwaardigd zijn en een onafhankelijk onderzoek naar de ware toedracht van de aanslagen in Noorwegen eisen. Maar ik zou niet erop rekenen dat een onafhankelijk onderzoek daadwerkelijk zou worden verricht! Een onpartijdig onderzoek en een eerlijk en objectieve berichtgeving zijn echter niet mogelijk, zolang het kwaad in de wereld rondwaart.

Het slotwoord

De aanslagen in Noorwegen vormen een onderdeel van een uitgekiende false flag aanslag van de globalistische elite op het voor hen bedreigende groeiende conservatieve en nationalistische verzet tegen multiculturalisme en aanhoudende moslimimmigratie, concludeerde Xander. Elk verzet moet in de kiem gesmoord worden. Het hoeft ons echt niet te verbazen dat meteen na de bloedige aanslagen in Noorwegen wordt alle schuld in de schoenen van islamcritici en rechtse kringen geschoven. Een uitstekend timing is dat de EU vier dagen na de aanslagen met het plan komt om "xenofobie met alle middelen te bestrijden." Dat wil zeggen dat men alle islamcritici, tegenstanders van multiculturalisme en moslimimmigratie en niet-politieke correcte mensen de mond willen snoeren en mogelijk strafrechtelijk vervolgen! Iedereen moet denken wat de EU-staat denkt! Precies hetzelfde zoals de vroegere Sovjet-leiders dissidenten in de psychiaterische klinieken lieten opsluiten, alleen maar omdat de dissidenten het niet eens waren met de socialistische heilstaat! De eurocommissaris Cecilia Malmström van Interne Zaken beweerde dat het manifest van de Noorse terrorist Anders Breivik het product is van een 'gestoord' persoon, terwijl deze manifest in werkelijkheid was geschreven in opdracht van de NWO elite. Precies zoals de historicus Bart Jan Spruyt zegt dat Anders Breivik zijn grote vijand, de 'cultuurmarxisten', vooral een grote dienst heeft bewezen. "Hij heeft links, de politiek correcten, de sociaal-liberalen, de multiculturalisten het wapen in handen gegeven in de strijd tegen rechts, tegen de 'ik-zeg-wat-ik-denkers', de conservatieven en de monoculturalisten: het argument namelijk dat hun retorica niet onschuldig is, wel degelijk tot haat en geweld kan aanzetten, en dat zij hun toon moeten matigen. Of sterker nog: dat ze moeten zwijgen..,"aldus Bart Jan Spruyt (4) De historicus had beter moeten weten dat niet Anders Breivik, maar de NWO-elite het wapen in de handen van links en de EU heeft gegeven! En Anders Breivik is een werktuig en schaakpion van de NWO-elite!! Zie de afbeelding van de Illuminati-kaart uit 1995, getiteld reorganisatie,  hieronder, dan ziet u een pion op het schaakbord!


Een ander Illuminati-kaart laat ons zien hoe mensen die niet politiek correct zijn, het zwijgen moeten worden opgelegd:


Lees mijn artikel "Anonieme vrijmetselaar vertelt openhartig over de vrijmetselarij" aub, dan zal het u alles duidelijk zijn hoe de vork in de steel zit! Het feit dat het manifest als wapen in de handen van links was gegeven, bewijst het felle debat tussen de PVV-voorman Geert Wilders en de PVDA-leider Job Cohen in politiek Den Haag. Geert Wilders haalde fel uit naar links en 'andere verwarde geesten' die volgens hem een vals politiek spelletje spelen en zo proberen politieke munt te slaan uit het bloedbad in Noorwegen. Onder andere PVDA-leider Job Cohen en Groen-Links Tofik Dibi uitten afgelopen week zware kritiek op de PVV-leider. Job Cohen vond dat het voor de heer Wilders verstandiger zou zijn z'n toon te matigen. Geert Wilders was niet van plan zich te verantwoorden tegenover links. Hij meende dat hem niets te verwijten viel. "Als een moslim een terreurdaad pleegt, dan ligt het volgens links niet aan de islam, als een gestoorde gek een aanslag in Noorwegen pleegt, krijgt de PVV het ineens voor haar te kiezen,"zo vatte hij het samen. (4) Dat de eurocommissaris van Interne Zaken, Cecilia Malmström, die xenofobie wil bestrijden, ook politieke munt heeft geslagen, schrijft een columnist van de Amsterdam Post zeer terecht in zijn artikel "Cecilia Malmström misbruikt de massamoord van Utoya":"Onder het verschijnsel dat het ene totalitairsme het andere aanwakkert, misbruikt de ongekroonde vorstin van de multiculturalisatie van Europa, Cecilia Malmström, de massamoord van Utoya voor eigen politieke doeleinden. Niet door het volk gekozen en dus niet berustend op een democratisch mandaat kakelt ze er weer op los met een aanval op de zogenaamde xenofobe partijen die volgens haar inzicht op basis van een steeds succesvoller retoriek een heksenjacht tegen de islam plegen. Tevens uit ze kritiek op de Europese leiders die te weinig zouden doen om de multiculturele natte droom lofzang toe te zingen. De Europese leiders zouden volgens haar meer moeten doen tegen de 'xenofobe retoriek.' Mocht er niet genoeg euroscepsis zijn, de machiavelliaanse vorstin Malmström wakkert dat zwemmend in het rijkelijk vloeiend bloed van Utoya wel even door een hele politieke stroming met de massamoord in verband te brengen..." (22)
De linkse partijen zouden er beter over moeten zwijgen en niet over rechts mogen oordelen, gezien het onomstotelijke feit dat de linkse partijen in Europa pro-palestijns zijn en het Palestijnse terrorisme tegen Israël goedkeuren! Ze zien door de vingers dat het onschuldige Joods bloed vergoten wordt door Palestijnse terroristen. De linkse partijen hebben nog nooit veroordeling over terreuraanslagen op Joodse doeleinden in Israël uitgesproken! Staat er niet in de Bijbel te lezen dat we niet over wandaden van mensen mogen oordelen, terwijl we onze eigen wandaden plegen!?

"Wat ziet gij de splinter in het oog van uw broeder, maar de balk in uw eigen oog bemerkt gij niet? Hoe zult gij dan tot uw broeder zeggen: Laat mij de splinter uit uw oog wegdoen, terwijl, zie, de balk in uw oog is? Huichelaar, doe eerst de balk uit uw oog weg, dan zult gij scherp kunnen zien om de splinter uit het oog van uw broeder weg te doen."
Matthéüs 7:3-5

"Oordeel niet, opdat gij niet geoordeeld zult worden,"aldus Here Jezus. Het is maar een vraag of alle linkse partijen de waarschuwing van Jezus ter harte nemen.

Zowel Europese als nationale politici, Europese leiders, links-progressieven, politiek correcten en kerkelijke leiders weigeren harde feiten onder eigen ogen te zien dat het multiculturalisme in praktijk niet werkt. De Britse premier David Cameron en de Duitse bondskanselier Angela Merkel hadden het toegegeven dat multiculturalisme volkomen heeft gefaald. "De poging om een multiculturele samenleving op te bouwen en naast elkaar te leven, is mislukt, volkomen mislukt,"erkende Angela Merkel vorig jaar. (21) Ze willen ook niets weten van het keiharde feit dat de islam wel een bedreiging vormt voor de westerse samenleving. Ze negeren keiharde feiten, alarmerende berichten en rapporten over christenvervolgingen, schendingen van mensenrechten en discriminatie en intimidatie van niet-moslims in veel islamitische landen. Het is volstrekt idioot om te zeggen dat de islam een 'vredelievende en tolerante religie' is. Het zou verstandiger zijn om allereerst betrouwbare bronnen en de geschiedenis van de islam te bestuderen, dan zult u er achter komen dat de islam niet bepaald vreedzaam is. En lees ook de getuigenverklaringen van voormalige moslims als Walid Shoebat, Wafa Sultan, Daniël Shayesteh, enz. Ze kennen de binnenkant van de islam veel beter, omdat ze als moslims geboren en in een islamitische cultuur opgegroeid waren. En geloof de islamapologeten absoluut niet, wat zij de buitenkant van de islam als "een religie van vrede en tolerantie" zo fraai hebben geborduurd, maar de keerzijde niet laten zien! En de Koran is niet bepaald tolerant, als u wist wat talloze koranteksten over Joden, christenen, hindoes, boeddhisten en ongelovigen zeggen. Echter zijn de koranteksten verzwegen of verdraaid door de door overheid betaalde islamapologeten. De voorzitster van de Noorse rechtspopulistische vooruitgangspartij, Siv Jensen, wees erop dat er nog steeds dreiging islam is in Noorwegen. Volgens haar mogen de door Anders Breivik gepleegde aanslagen het debat over de dreiging, die uitgaat van islamisten in Noorwegen, niet overschaduwen. "Alle debatten die we voerden voor 22 juli, zullen terugkomen. Al-Qaeda is er nog steeds,"adus Siv Jensen.  

De Illuminati gebruiken multiculturalisme en moslim immigratie om soevereiniteit en cultuur van ieder Europees land en identiteit van ieder volk te vernietigen, zonder dat u echt beseft! De Illuminati weten donders heel goed dat de islam wel een bedreiging is voor Europa, en zorgen ervoor dat media, activisten, kerkelijke leiders en islamapologeten de islam als "religie van vrede" gaan promoten. Als het doel van de Illuminati eenmaal bereikt is, dan zouden de Illuminati hoogstwaarschijnlijk zich keren tegen de moslims. Dat dezelfde Illuminati (vrijmetselaars/Jezuïeten) een extreem-rechtse dictatuur als die van Adolf Hitler en een extreem-linkse dictatuur als die van Jozef Stalin hadden gecreëerd, is u helemaal niet bekend! Wist u dat superkapitalisten die leden zijn van de NWO-elite, een slogan "dood aan de kapitalisten!" hebben bedacht!? Dezelfde Illuminati hadden extreem-linkse terreurgroepen als de Duitse RAF, de Italiaanse Rode Brigades, de Japanse Rode Leger, enz. en anarchistische bewegingen gedirigeerd. Vandaag doen dezelfde Illuminati met extreem-rechtse "Lone Wolves" als Anders Breivik die bloedige bomaanslagen plegen. Wat ik u verteld heb, klinkt het ongeloofwaardig in uw oren. Maar wat ik u nu verteld heb, is de waarheid dat u beslist moet weten. Hopelijk overtuigt de brief van de anonieme vrijmetselaar die ik een week geleden had gepubliceerd, u wel ervan. Zei George Orwell niet:"In tijden van universeel bedrog is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad."

Het is géén taak voor de Europese Commissie en de Europese leiders om samen met onderzoekers, religieuze leiders en sociale werkers "xenofobie" te bestrijden, "vrijheid en democratie te verdedigen" en ons te dwingen dat we ons politiek correct moeten gaan gedragen. Zeer terecht is de ernstige waarschuwing van de Amerikaanse rechtsgeleerde Jackson H. Robert:

"Het is niet de functie van de overheid om de bevolking te corrigeren, maar de taak van de bevolking om de overheid te corrigeren."

De overheid staat in dienst van de bevolking en niet andersom! De overheid hoort daarbij de belangen van de bevolking te behartigen, geheel in tegenstelling zoals het er nu dan toe schijnt te gaan waarbij de overheid regel-en wetgeving forceert geheel tegen de wil van de meerderheid van de bevolking in. Bovendien leert de Bijbel dat de overheid door God ingesteld is en in de eerste plaats in dienst van God moet staan. Nog een ander waarschuwing van sir Nicholas Budgen:"Het staatsburgerschap is een uitdrukking van nationale trots en identiteit. Als we dat verliezen als burgers van een Verenigd Europa dan creëeren we dezelfde problemen als in Frankrijk en Duitsland. Daar zie je de opkomst van het fascisme. Immigratie moet streng gecontroleerd worden, want dat is een voorwaarde voor sociale harmonie." Helaas is de EU niet anders dan "het Europa van staatshoofden zonder eer en hersens, van politici zonder geweten en zonder gezond verstand en zonder moed", zoals Orianci Fallaci terecht omschreef. (24) Inderdaad, de EU is helemáál geen Europa van vrije burgers, maar van corrupte en machtswellustige Eurocraten die in dienst van de NWO-elite staan! Wist u dat de ware architect van vrije moslim immigratie in ruil voor het zwarte goud een Jezuïet was!? Misschien wilt u de waarheid niet graag horen dat Anders Breivik niet een product is van extreem rechts, maar van multiculturalisme! En dat Breivik's diepe afkeer van multiculturalisme en moslim immigratie juist misbruikt en gemanipuleerd werd door de NWO-elite, precies hetzelfde zoals Adolf Hitler in zijn jonge jaren in Wenen zo'n diepe afkeer kreeg van vele nationaliteiten die de Weense bevolking herbergde.

De aanslagen in Noorwegen zijn tragisch. Nu de dader Anders Breivik opgepakt is en achter slot en grendel zit, blijven andere medeplichtigen nog altijd vrijuit. En de meesterbreinen achter de aanslagen ontspringen nog altijd de dans en blijven buiten schot. Maar God zal hen oordelen. Ook alle Europese leiders, rechtse en linkse politici, activisten en multiculturalisten en monoculturalisten, illuminati en terroristen zullen op de Dag des Oordeels hun rekenschap aan de Here God moeten afleggen. (Romeinen 14:12, Hebreeën 4:13, I Petrus 4:5, Openbaring 20:11-15) En alle terroristen, zowel islamitische, extreem-linkse als extreem-rechtse, zullen ook hun rekenschap aan de levende God moeten afleggen vanwege het onschuldige bloed dat zij hebben vergoten. (Psalm 10:4) Dat geldt ook voor Anders Breivik en zijn handlangers die op de jongste dag voor de oordeelstroon van de Here moeten gaan verschijnen. Doch moet het evangelie aan hen verkondigd worden. Indien zij het evangelie verwerpen, verwerpen zij ook de levende God en de Waarheid. De Waarheid is Jezus Christus die gekomen was om als plaatsvervanger aan het kruis voor onze zonden te sterven, opdat wij vrijgekocht worden met Zijn kostbare bloed. Als we Here Jezus als onze Redder en Zaligmaker aanvaarden, zijn onze schuld voldaan. Doen we niet, dan zijn we voor eeuwig verloren zonder hoop.

Bid voor regeringen, presidenten, koningen en politici, opdat grote misstanden als multiculturalisme en moslim immigratie echt opgelost zullen worden en christenen, Joden en moslims en niet-gelovigen met elkaar in vrede en harmonie kunnen samenleven. (I Timótheüs 2:1-2). Bid ook dat de dreiging van de islam afgewend zal worden! Moeten wij alle moslims het land uitzetten? Dan zouden wij géén haar beter zijn dan hen. We mogen moslims ook niet haten, maar liefhebben. Want zij zijn vreemdelingen. De Bijbel leert ons dat wij vreemdelingen, zowel asielzoekers als vluchtelingen, moeten liefhebben en goed behandelen:

"Een vreemdeling zult gij niet onderdrukken, noch hem benauwen.."
Exodus 22:21

"En wanneer een vreemdeling bij u in uw land vertoeft, zult gij hem niet onderdrukken. Als een onder u geboren Israëliet zal u de vreemdeling gelden, die bij u vertoeft; gij zult hem liefhebben als uzelf.."
Leviticus 19:33-34

"Gij zult uw naaste liefhebben als uzelf."
Matthéüs 19:19b

God heeft moslims ook lief. Daarom moeten wij hen ook liefhebben en voor hen bidden. Aan moslims moet het evangelie ook verkondigd worden. Wel is het totaal verkeerd van de moslims dat zij zich in een westers land niet willen aanpassen en hun eigen islamitische Sharia wetten aan ons willen opleggen, zolang zij als vreemdelingen in het Westen wonen! De regering heeft wel het volste recht moslims die misbruik maken van gastvrijheid, het land uit te zetten, zoals het in Frankrijk wel gebeurd was, toen aantal radicale imams die de integratie van moslimjongeren tegenwerken en de islamitische jeugd ophitsen, het land uitgewezen werden. De Bijbel maakt ook echter duidelijk dat alle vreemdelingen die in een vreemd land vertoeven en gaan wonen, zich aan de regels en wetten van het gastland moeten houden en onderdanig aan de regering moeten zijn! Dat geldt ook voor de moslims die aan de westerse wetten moeten houden! Want er staat ook geschreven in de Schrift;

"Eénzelfde wet zal gelden voor de geboren Israëliet en voor de vreemdeling, die in uw midden vertoeft."
Exodus 12:49


Wat de islam betreft, zijn de moslims niet onze vijanden! Wel de islam. Want er schuilt achter de islam een demonisch macht. Het is tragisch dat miljoenen moslims niet bewust zijn van het kwaad die achter hun religie schuilt. Het kwaad schuilt ook achter de EU. De Europese regeringsleiders, politici en Eurocraten zijn ook zich niet ervan bewust! Ik herinner me een citaat van Lenin. Toen Lenin de Communistische staat in Rusland stichtte, dachten hij en zijn kameraden, de Bolsjewieken, hun land te kunnen besturen, maar het bleek niet het geval te zijn. Lenin schreef als volgt over de Sovjet-staat:"De staat functioneert niet zoals wij wilden. Hoe functioneert ze? De wagen gehoorzaamt niet. Er staat een man aan het stuurwiel en hij schijnt de wagen te besturen, maar zij beweegt zich niet in de gewenste richting. Zij gaat voort zoals een andere macht het wil." Welke andere, geheimzinnige macht die sterker bleek te zijn en zelfs de plannen en wensen van de bolsjewieken opzij schuift, heeft Lenin het over? De Illuminati soms? Ja hoor, maar de NWO-elite is een onderdeel van de geheimzinnige macht. Alleen een wedergeboren christen die vervuld is van de Heilige Geest, weet dat de geheimzinnige macht niet anders dan alleen de duistere boze macht is. Dezelfde duistere macht bestuurt ook de wagen van de EU en duwt deze in een ander richting, niet zoals de EU-leiders en politici het echt gewild hebben. Bijvoorbeeld de Eurocrisis drijft de EU-leiders tot wanhoop, omdat hun wagen zich niet in de gewenste richting beweegt!
Daarom kunnen wij niet strijden tegen moslims, links-progressieven, sociaal-democraten, extreemlinkse en extreemrechtse terroristen, fascisten en EU-leiders, omdat zij mensen van vlees en bloed zijn. Maar wel tegen de boze machten. Alleen met de Bijbelse geestelijke wapenrusting kunnen we de duistere machten bestrijden. Als christenen zijn we geroepen deze Bijbelse wapenrusting te hanteren. Verwaarlozen we deze wapenrusting echter, dan wordt ons land maar ook heel Europa overspoeld met boze demonische machten die dood en verderf zaaien en overal een spoor van verwoesting en ellende achterlaten, zoals het helaas in Noorwegen gebeurde.

"...want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. Neemt daarom de wapenrusting Gods om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om, uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden."
Efeziërs 6:12-13 (Lees Efeziërs 6:10-20 geheel)

Anders Breivik dacht de islam en het multiculturalisme te kunnen bestrijden door mensen te vermoorden. Zijn keuze en daad zijn immoreel, verkeerd en duivels! Ook hij heeft verlosser nodig. Alleen Here Jezus kan hem bevrijden van de boze macht. Alle mensen hebben Here Jezus als hun Verlosser nodig. Buiten Here Jezus is er geen andere verlosser! Bid voor de Noren en de nabestaanden van de slachtoffers, opdat hun wonden geheeld kunnen worden. Bid ook voor het Noorse volk, opdat de Noren hun landgenoot Anders Breivik kunnen vergeven. Want vergeving bevordert het genezingsproces. Bid ook voor vrijmetselaars en Jezuïeten, opdat hun ogen geopend zullen worden. Ik moet u erop attenderen dat vrijmetselaars en Jezuïeten van lage rangen helemaal niets weten van de misdaden van hun leiders. U kunt hen niets kwalijk nemen. De vrijmetselaars en Jezuïeten van zeer hoge rangen zijn alleen op de hoogte van de ware toedracht van de aanslagen, die zij zelf georganiseerd hebben.

God zegene u. Om Sions wil zal ik niet zwijgen.

                               
                                                                             Paul


                                                            
Bronnen en referenties:

  (1) nl.wikipedia.org/wiki/aanslagen in Noorwegen 2011
  (2) NOS.nl 25-07-2011
  (3) NOS liveblog: Oslo van minuut tot minuut
  (4) BNR, Europa-nu, De Morgen, De Telegraaf, Nu.nl, Trouw
  (5) Joods Actueel 24-07-2011
  (6) De Standaard
  (7) Artikel7, Primavera
  (8) Canvas TT 29-07-2011
  (9) Brabants Dagblad
(10) Elsevier
(11) De Standaard: Moordmachine met een missie. 25-07-2011
(12) nl.wikipedia.org/wiki/Adolf Hitler
(13) Wat is communisme? Door dr. Fred C. Schwarz
(14) Waarom ben ik een revolutionair? Door ds. Richard Wurmbrand
(15) HLN.be
(16) De Gelderlander 26-07-2011
(17) De Volkskrant 25-07-2011
(18) Het Geheimenis der Wetteloze. Door J.I. van Baaren
(19) "De Tempelberg ontheiligd door de heidenen. Deel 3"
(20) Xandernieuws
(21) Reformatorisch Dagblad 05-02-2011
(22) Amsterdam Post 02-08-2011
(23) De Limburger 02-08-2011
(24) Vrije moslim immigratie in ruil voor olie. Door Franklin ter HorstEén van Xander's vraagtekens over oefening anti-terreurteam in Oslo heb ik niet kunnen gecheckt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

goed stuk paul. alleen blijf ik het vreemd vinden dat de dader niet omgebracht is. Dat zou je toch verwachten als hij gemanipuleerd is door de nwo.Wie weet wat hij zou kunnen verraden.

gr ver

Anoniem zei

ik denk dat je 100% gelijk hebt!

Jammer dat er nog zoveel mensen systeemgetrouw zijn.. maar ik zag gisteren een auto met infowars.com stickers er op rond rijden dus het gaat langzaam de goede kant op.

groeten,
Allie