woensdag 11 december 2013

Strip van de Maand: Hamasterreur en tirannie in de GazastrookDe IDF (Israëlische strijdkrachten) treedt op tegen de islamitische terreurorganisatie Hamas die de Gazastrook met de ijzeren vuist regeert. Deze keer publiceert de IDF op de offiële blog van het Israëlische leger striptekeningen. De striptekeningen moeten het ware gezicht van Hamas tonen: bomaanslagen, afvuren van raketten, onderdrukking van vrouwen en ontvoering van Israëlische soldaten. (1) 

Sinds zijn oprichting belastert Hamas het Joodse volk, indoctrineert de Palestijnse kinderen in de Gaza en valt Israël aan met zelfmoordaanslagen en raketten. In november 2012 was Israël genoodzaakt om een eind te maken aan de terreur van Hamas met de operatie Wolkkolom. (1) Alleen in het Westen wordt de Israëlische campagne tegen de terreur van Hamas veroordeeld, terwijl de misdaden van Hamas goedgepraat worden. Naïeve links-progressieven en anti-Israëlactivisten willen de waarheid over Hamas niet graag horen en blijven alleen maar in de leugens over Israël geloven. Maar...in deze striptekeningen ziet u de nietsontziende terreurorganisatie, zoals u die nog  NOOIT heeft gezien. Vertel aub aan uw vrienden, collega's en familie, als u klaar bent met het lezen van de strip!! Laat de strip ook zien aan een kerk of een christengemeente! Misschien is de waarheid u onaangenaam, maar het is wel noodzakelijk! Bedenk dan wel dat westerse media zulke striptekeningen NIET graag willen tonen!! 

De boodschap van de IDF luidt: Het Israëlische leger zal alles in het werk stellen om Hamasterreur te stoppen en de Israëlische bevolking te beschermen. Bid voor Israël opdat de HEERE God Zijn volk bewaart in de moeilijke uren. Bid ook voor de Palestijnse kinderen die met Jodenhaat vergiftigd zijn. Ook moeten die kinderen bevrijd worden van de Hamastirannie.

Om Sions wil zal ik niet zwijgen. God zegene u.


                                                                                         Paul Parker

Het auteursrecht van dit artikel ligt bij de blogger, Israel Today en de IDF. Zonder toestemming van blogger Paul zijn vermenigvuldiging, eigen gebruik en publicatie in een ander blog, website of een boekvorm verboden. 

Bronnen en referenties:

(1) Israel Today Headlines: Strip van de Dag: Hamasterreur en tirannie in Gaza. 11-12-2013

Geen opmerkingen: