vrijdag 7 september 2012

9/11 - De dag die de wereld voorgoed veranderde. Deel 179/11 een Inside Job

Nu u de vorige delen van de artikelen "9/11 - De dag die de wereld voorgoed veranderde" hebt gelezen, zult u haast een conclusie trekken dat 9/11 een inside job is. Misschien wilt u toch niet geloven dat het een inside job is. Maar steeds meer Amerikanen twijfelen ernstig aan de officiële lezing van 9/11. Ze geloven niet meer dat de moslimterroristen er achter zitten. Ze weten ook dat het zogenaamde brein achter de aanslagen, Osama bin Laden, niet gezocht werd door de FBI voor de misdaden die begaan zouden zijn tijdens de gebeurtenissen van 11 september 2001. De voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken, Robin Cook, zei eerder over 9/11:"De waarheid is dat er geen islamitische leger of terroristische groep, genaamd al-Qaeda is. Ieder geïnformeerde inlichtingenofficier weet dit. Maar er is een propagandacampagne om het publiek te doen geloven in de aanwezigheid  van een geïdentificeerde entiteit die de "duivel" vertegenwoordigt en slechts met het doel om de TV-kijker een eensgezind internationaal leiderschap voor een oorlog tegen het terrorisme te laten accepteren. Het land achter deze propaganda is de Verenigde Staten." (1)


Robin Cook
Robin Cook bevestigde ook wat anderen hadden onthuld. Hij zei dat al-Qaeda letterlijk "database" betekent. A-Qaeda was oorspronkelijk een computerbestand van duizenden Mujaheddien, die met hulp van de CIA werden aangeworven en opgeleid in de strijd tegen de Russen in Afghanistan. Tegenwoordig is al-Qaeda een verzamelnaam van verschillende terreurgroepen. Van een eensgezindheid is geen sprake. De voormalige Amerikaanse Nationale Veiligheidsadviseur Zbigniew Brzezinksi verklaarde tegen de Amerikaanse Senaat dat de oorlog tegen het terrorisme "een mythische historische vertelling" is. 

De voormalige Russische officier Dimitri Khalezov verklaarde dat niet al-Qaeda, maar de Amerikaanse regering, de geheime diensten en bepaalde organisaties achter de aanslagen op 9/11 zaten. Het is zeker dat een aantal leden van de regering Bush voorkennis heeft van de 9/11 aanslagen. 

Een voormalig FBI-agent, Ted Gunderson genaamd, had ook verklaard dat de 9/11 aanslagen een inside job zijn. Theodore L. Gunderson (1928-2011) was een gepensioneerde Amerikaanse FBI speciale agent in Charge en hoofd van de Los Angeles FBI. Hij was het meest bekend om de behandeling van de zaken Marilyn Monroe en John F. Kennedy. Hij was ook de auteur van het best verkochte boek "How to Locate Anyone Anywhere." (2) 


Ted Gunderson in zijn FBI-kantoor
Ted Gunderson was geboren in Colorado Springs en studeerde af aan de universiteit van Nebraska in 1950. Hij werd lid van de Federal Bureau of Investigation (afkorting: FBI) in december 1951 en diende onder J. Edgar Hoover. Later bekleedde hij functies als assistent Special Agent-in-Charge in New Haven en Philadelphia. In 1973 werd hij het hoofd van de Memphis FBI en vervolgens het hoofd van de Dallas FBI in 1975. Ted Gunderson werd als het hoofd van de Los Angeles FBI in 1977 benoemd. In 1979 kwam hij in aanmerking voor de functie van directeur van de FBI, die uiteindelijk ging naar William H, Webster. (2) Toen Ted Gunderson met pensioen ging, richtte hij een eigen onderzoeksbureau Ted L. Gunderson and Associates in Santa Monica op. In 1980 onderzocht hij op verzoek van de verdediging de zaak Green Beret dokter Jeffrey R. MacDonald, die was veroordeeld voor de moord op zijn zwangere vrouw en twee dochters in 1970. Ook onderzocht Ted Gunderson kindermisbruik in Manhattan Beach, Californië. Hij ontdekte geheime tunnels in McMartin school in Manhattan Beach, die leiden naar een ruimte waar satanische rituelen, zoals seks met kinderen, werden gehouden. Volgens Ted Gunderson zijn kinderen op 'n satanisch wijze seksueel en ritueel misbruikt door de Globale Elite. (3) Hij legde ook 'Franklin Cover-up' bloot, waarbij de overheid drugssmokkel, witwassen van geld, ontvoering van kinderen en het werven van jonge jongens uit weeshuizen voor seks met de Amerikaanse Congresleden. Volgens Ted Gunderson is de CIA betrokken in de internationale kinderhandel. "De Finders is een van de meest alarmerende en verachtelijke geheime operaties tegen Amerikaanse kinderen,"zei de voormalige FBI-agent. "Wat de Finders betreft, is CIA diep betrokken in ontvoering van kinderen voor prositutie, pornografie, high-techwapens, experimentele misbruik, blanke seksslavernij, satanische rituelen en moord." (3) Het is erg moeilijk om de aantijgingen van de voormalige FBI-agent Ted Gunderson te moeten geloven. Maar hij heeft wel een gedegen en diepgaande onderzoek verricht en wist dat er smerige en duistere praktijken in Amerika worden beoefend door hooggeplaatste personen, die zo diep en laaggezonken zijn in een moeras van verderf en corruptie. Ook heeft Ted Gunderson 9/11 onderzocht en de conclusie getrokken dat 9/11 een false flag operatie was om buitenlandse oorlogen te rechtvaardigen en draconische wetgeving, beter bekend als Martial Law zoals de Patriot Act, door te drukken. 


Ted Gunderson: 9/11 is een inside job
Bekijk de onderstaande Engelstalige videoclip. Helaas is de videoclip niet Nederlands ondertiteld. 
Een spionduif vliegt naar de Twin Tower...

De beweringen van Dimitri Khalezov, Ted Gunderson, David Ray Griffin en vele anderen dat de 9/11 aanslagen een inside Job zijn, lijken ondersteund te zijn, toen een aantal merkwaardige foto's op internet opdook. Op de foto's is te zien hoe een duif naar de Twin Tower vloog. Iemand, waarschijnlijk een fotograaf, had het voorval met zijn camera gefilmd. Even later werd zijn camera en andere spullen in beslag genomen door een agent (hoogstwaarschijnlijk een geheim agent). Toch slaagde de fotograaf erin de negatieven in veiligheid te brengen. De film was ook op YouTube te zien. Maar deze bewuste film was op YouTube verwijderd. De foto's van de duif die naar de Twin Tower vloog, vormen een zwaar belastend bewijsmateriaal dat er méér achter zit. De duif was een spionduif. Aan deze duif was een minicamera verbonden, zoals u op de onderstaande foto ziet. 


Spionduif
Van oudsher zijn postduiven als koeriers gebruikt. Ze worden ook gebruikt voor spionage. Postduiven hebben een fenomenaal oriëntatievermogen. Een duif die ver van huis wordt gebracht, tot honderden kilometers ver, weet feilloos zijn weg terug te vinden. Daarom zijn ze ingezet om berichten over te brengen. In de zesde eeuw v. Chr. had de Perzische koning Cyrus postduiven gebruikt om te communiceren met verschillende delen van het Perzische rijk. In de Frans-Prussische oorlog van 1870 gebruikten de Parijzenaars postduiven om boodschappen buiten de belegerde stad door te geven. In reactie daarop had het Prussische leger haviken ingezet om op postduiven te jagen. Tijdens de twee wereldoorlogen werden postduiven gebruikt om berichten achter de vijandelijke linies te vervoeren. De taak van de postduif was bijzonder gevaarlijk. De vijandelijke soldaten hadden vaak geprobeerd postduiven neer te schieten, wetende dat de vogels belangrijke berichten overbrengen. Sommige postduiven waren onder de infanteristen heel beroemd. Een duif met de naam "The Mocker" had 52 missies gevlogen voordat hij gewond werd. (4) De beroemdste postduif was Cher Ami. Cher Ami was een bekende postduif uit de Eerste Wereldoorlog. De duif ontving het Croix de Guerre voor het afleveren van 12 belangrijke berichten in Verdun. Zijn laatste heldendaad was op 3 oktober 1918. 500 man geallieerde troepen van de Amerikaanse 77e divisie waren ingesloten in een vallei, zonder eten en munitie, en ook nog eens bestookt door de vijandelijke soldaten. Nadat twee postduiven door de Duitsers waren doodgeschoten, was Cher Ami de laatste hoop om een bericht over te brengen. Deze duif werd eveneens aangeschoten maar wist toch de eigen linies te bereiken, waardoor 194 overlevende konden worden gered. (5) De duif was toen aan één oog blind, door de borst geschoten en één poot moest worden geamputeerd. De duif was uiteindelijk in 1919 aan zijn verwondingen overleden. Na de Eerste Wereldoorlog genoot Cher Ami decennialang een enorme bekendheid o.a. in de Verenigde Staten. (5)

Tegenwoordig worden duiven ook gebruikt voor spionage. De geheime diensten, zoals de CIA, zetten duiven in voor spionage. Tijdens de aanslagen op de Twin Towers werd een spionduif ingezet om de Twin Tower binnen te vliegen en met de minicamera te filmen (of fotograferen). Bekijk de onderstaande foto's die u nog nooit eerder gezien hebt.


Het is wel opvallend dat er geen ander duiven in de buurt waren, toen de Twin Tower in lichterlaaie stond. Toen de aanslag gepleegd werd, was de knal oorverdovend dat de duiven enorm geschrokken en weggevlogen waren. Allesbehalve de spionduif die speciaal afgericht was om naar de Twin Tower te vliegen en alles te filmen. 


Hoewel het mysterieuze en geheime werk van spionnen ons blijft verwonderen, wordt het bestaan van spionduiven erkend door het NOS-journaal. In New York werd een tipje van de sluier opgelicht met een tentoonstelling. De tentoonstelling was georganiseerd...door de geheimzinnigste organisaties ter wereld, zoals de FBI en de CIA! (6) In deze allereerste tentoonstelling zagen de bezoekers authentieke apparaten van geheime agenten en spionnen, waaronder...een spionduif, een afluisterschoen en de insectothapter, een robotvlieg. Bekijk de onderstaande NOS-videoclip maar:Het inzetten van de spionduif bewijst wel dat 9/11 een inside job was. Een dergelijk publicatie zou de geheime diensten in grote verlegendheid brengen. De FBI had in 2011 een informatie van de organisatie 'Architecten en Ingenieurs voor 9/11' gepresenteerd gekregen, waarin vastgesteld werd dat het gecontroleerd neerhalen van de Twin Towers een inside job was. De FBI liet weten de zaak verder te onderzoeken. Of het FBI-onderzoek naar de ware toedracht van 9/11 nog steeds gaande is, weten we niet. Maar het serieuze onderzoek door de FBI kan gedwarsboomd worden door degenen achter de schermen van de Amerikaanse politiek. De waarheid is dat door de aanslagen op 9/11 is angst voor het terrorisme opzettelijk gecreëerd om de publieke opinie te manipuleren voor politieke doeleinden.
                                                                                   

                                                                Wordt vervolgd

Om Sions wil zal ik niet zwijgen. God zegene u.

                                                                                  Paul

Het auteursrecht van dit artikel ligt bij de blogger. Zonder toestemming van blogger Paul zijn vermenigvuldiging, eigen gebruik en publicatie in een ander blog of website verboden.


Bronnen en referenties:

(1) Truth11, The Corbett Report: Robin Cook: al-Qaeda Doesn't Exit.
(2) en.wikipedia.org/wiki/Ted Gunderson
(3) Activist Post: Ted Gunderson: A man to remember. 5-12-2011
(4) en.wikipedia.org/wiki/Carrier pigeon
(5) nl.wikipedia.org/wiki/Cher-Ami-(duif)
(6) NOS op 3: spionduif, afluisterschoen...en geheime agenten aan het werk. 19-06-2012

Geen opmerkingen: