woensdag 14 september 2011

9/11 - De dag die de wereld voorgoed veranderde. Deel 5
De Illuminatikaarten en andere feiten vertellen ons meer... (vervolg)

Toen het Illuminati-kaartspel in 1995 uitgebracht werd, had niemand het enige vermoeden dat de Illuminati-kaarten jaren later een gruwelijke werkelijkheid werden. Ze bewijzen ook dat de gebeurtenissen al jarenlang tevoren gepland waren en in scene gebracht werden. Lees even een citaat van Britse Labour politicus Denis Healey:

"Ze zijn gepland, of nu om nationale zaken of om de handel gaat. De meeste van deze gebeurtenissen is in scene gezet en wordt gecontroleerd door degenen die aan de touwtjes trekken. Het doel is altijd hetzelfde: totale controle over de welvaart en het menselijke ras."

Denis Healey
Denis Healey wist het wel beter. Want hij was 30 jaar lang lid van de veelbesproken Bilderbergclub. Hij noemde de schatrijke bankiers die de gebeurtenissen in scene zetten, satanisch.
De aanslagen op 11 september 2001 waren zeker ook tevoren gepland en in scene gezet! Aan de hand van een hele reeks gebeurtenissen is het heel duidelijk te zien dat de aanslagen met ongeloofelijke precisie tot in de kleine details goed voorbereid waren geweest!! Het is van groot belang dat de eerste twee van de vijf Illuminati-kaarten hieronder opnieuw getoond moeten worden. Als u geduld heb en goed aandachtig leest, zult u zeker ervan overtuigd zijn dat het inderdaad gepland is. Mag ik nog een uitspraak van president Franklin D. Roosevelt voor u citeren?

Lees zijn citaat:

"In de politiek gebeurt er niets toevallig. Als er iets gebeurt, wees er maar van overtuigd dat het zo gepland is."

Franklin D. Roosevelt

De wijlen Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt wist dat. Want hij was immers een vrijmetselaar.

Toen de Illuminati-kaart met de titel 'Terrorist Nuke' in 1995 verscheen, werd deze kaart zes jaar later tot verbijstering van zeer veel mensen een werkelijkheid. Op de Illuminati-kaart zien we een explosie in de wolkenkrabber die erg lijkt op de Twin Tower in Manhattan, New York. Op 11 september 2001 vond er inderdaad een enorme explosie aan de wand van de Twin Tower, precies zoals het op de Illuminati-kaart staat.

Bekijk de Illuminati-kaart uit 1995 goed...

Illuminati-kaart: Terrorist Nuke
en vergelijk met de foto van de aanslag op 11 september 2001 hieronder, dan ziet u de ongeloofelijke overeenkomst! Volgens de officiële lezing had "het gekaapte vliegtuig" de toren ingevlogen.

Aanslag op WTC-toren
11 september 2001

Maar dat is nog niet alles. Nog een ander Illuminati-kaart toont een bizare afbeelding: het Pentagon. Bekijk de kaart hieronder:


Ook deze kaart uit 1995 werd zes jaar later een werkelijkheid, toen "het gekaapte vliegtuig" op het Pentagon invloog en explodeerde. Zie twee foto van de aanslag op het Pentagon hieronder:


Pentagon 11 september 2001
Het eigenaardige is dat we helemaal geen wrakstukken van het vliegtuig die normaal over het grasveld verspreid zouden zijn, op deze foto zien. Klik op de foto ter uitvergroting en bekijk hem goed. Wat vreemd! Er is méér aan de hand dan de officiële lezing van de Amerikaaanse regering en de media ons wil doen geloven. Inderdaad waren er helemaal géén sporen van het vliegtuig in de buurt van het Pentagon gevonden. Er lagen helemaal géén vliegtuigmotor, staartvin, neus, vleugels, stoelen, bagage, enzovoorts in de buurt van het Pentagon. Normaal richt een neergestorte vliegtuig een enorme verwoesting aan. Maar dat was niet het geval bij het Pentagon. De schade aan het gebouw is niet zo groot, zoals u twee bovenstaande foto's duidelijk ziet. Maar als we Wikipedia over aanslagen op 11 september 2001 gaan raadplegen, lezen we wat er op Wikipedia staat geschreven:

"Iets meer dan half uur later nadat vlucht 175 in de zuidelijke toren (WTC) was gecrasht, om 9.37 boorde een derde vliegtuig, American Airlines-vlucht 77 zich in het gebouw van het Amerikaanse ministerie van Defensie, het Pentagon, in Washington D.C." (1)

We lezen een ander artikel van Wikipedia over vlucht 77:"Om 8:54 s'morgens begon vlucht 77 van vliegroute te raken en vloog zuidelijk. De automatische piloot van de Boeing 757 was ingesteld voor Ronald Reagan Washington National Airport, niet al te ver van het uiteindelijke doelwit, het Pentagon. Later werd de transponder uitgezet. Het vliegtuig werd opnieuw op de radar ontdekt nadat het Washington D.C. bereikte. Het toestel daalde neer. Om 9:37:14 stortte vlucht 77 neer in de westzijde van het Pentagon in Arlington County (Virginia), ten zuiden van Washington D.C. Hierbij kwamen alle 64 inzittenden en 125 mensen in het Pentagon om het leven. Het vliegtuig boorde zich met 853 km/h in het Pentagon." (2) Aan boord zouden vijf Saoedische kapers zich bevinden, die het vliegtuig gekaapt hebben, aldus Wikipedia. Wikipedia neemt de officiële versie van 9/11 klakkeloos over. O ja, niet te vergeten dat Wikipedia een foto als bewijs had gevoerd om ons te laten zien dat er brokstukken van het vliegtuig in de buurt van het Pentagon waren. Zie de "officiële foto" hieronder:

"Wrakstuk van het vliegtuig"
Pas op! De foto is echter gemanipuleerd en bedriegt ons. Laat deze foto u niet misleiden! Het lijkt of de zogenaamde wrakstuk met opzet neergelegd is om nog iets te tonen wat op een vliegtuig lijkt. De Bijbel waarschuwt ons dat we ons niet moeten laten misleiden:

"Laat niemand u misleiden met drogredenen.."
Efeziërs 5:6

De officële lezing van 9/11 is één grote drogreden. Dus een grote misleiding. De waarheid is dat er geen wrakstukken van het vliegtuig, zoals staartvin, vleugels, bagage, lijken, enz., zijn. De Amerikaanse regering maakte de wereld wijs dat er wel wrakstukken in de buurt van het Pentagon waren. Blijkbaar heeft Wikipedia de leugen van de Amerikaanse regering en de media overgenomen. 

En nu de echte foto waarop wij kunnen zien dat er helemaal géén wrakstukken die over het hele groene gazon vespreid zijn, in de buurt van het Pentagon zijn.

Waar zijn wrakstukken van het vliegtuig?

De regering liet een videoclip vrij, waarop de crash van "het vliegtuig" in het Pentagon staat te zien. Zie de clip hieronder:


Maar een andere videoclip laat u zien dat de bovenstaande clip van de officiële versie van de crash Pentagon gecensueerd is. Het betekent dat de bovenstaande clip gemanipuleerd is en het vliegtuig in werkelijkheid niet neergestort is. Bekijk de videoclip hieronder goed:


De "officiële videoclip" is de enige dat we mogen zien. We moeten niet vergeten dat er meer dan 100 bewakingscamera's die het hele gebouw continu filmen, zijn. Ook bewakingscamera's die zelfs in bomen hangen! Alleen worden de videotapes niet vrijgegeven. Michael Moore die de documentairefilm "Fahrenheit 9/11" maakte, vroeg zich af:"Waarom? Waarom krijgt het Amerikaanse volk niet gewoon deze video's te zien, waarin duidelijk een verkeersvliegtuig te zien is? waarom is dit zo geheimzinnig?" (3) Hij eiste dat de 9/11 Pentagon tapes openbaar gemaakt moesten worden. Op zijn eis is uiteraard niet ingegaan. Wel staat het vast dat de Amerikaanse regering veel te verbergen heeft. De waarheid is dat het verkeersvliegtuig helemaal niet gekaapt is en er geen passagiers aan boord waren, zoals de officiële lezing ons wel heeft wijsmaakt.  We moeten niet vergeten dat het Pentagon het zwaar bewaakte gebouw ter wereld is! We zullen in de volgende artikel spoedig weten.

                                                        Wordt vervolgd

Om Sions wil zal ik niet zwijgen. God zegene u.

                                  
                                                                  PaulBronnen en referenties:

(1) nl.wikipedia.org/wiki/aanslagen op 11 september 2001
(2) nl.wikipedia.org/wiki/American Airlines vlucht 77
(3) Wanttoknow.nl/Michael Moore


Geen opmerkingen: