zaterdag 21 mei 2011

De media mythe van Oost-Jeruzalem ontkrachtigd

"Als u de krant niet leest, bent u niet geinformeerd; als u de krant wel leest, bent u verkeerd geinformeerd."  Mark Twain
                            
In de media wordt dikwijls gesproken over "Arabisch Oost-Jeruzalem." Ze willen de Joodse verbondenheid met Oost-Jeruzalem ontkennen. Ook willen de media de Palestijnse claim op Oost-Jeruzalem legitimeren. Echter de geschiedenis en archeologische vondsten bewijzen het tegendeel, namelijk dat zowel West- als Oost-Jeruzalem één stad vormen. (1) (2)  Bekijk de You Tube videoclip van Honest Reporting maar:


De geschiedenis begint helemaal niet in 1967 met Jeruzalem, wat de media Oost-Jeruzalem "Arabisch" nu noemen. Al duizenden jaren is Jeruzalem altijd een Joods stad gebleven! U moet goed beseffen dat de journalisten géén geschiedschrijvers zijn. De journalisten horen een objectieve verslag te geven. Maar dat doen ze niet. Vaak is de berichtgeving van de media over Israël eenzijdig en onjuist. De Bijbel bevestigt dat Jeruzalem Joods is en niet Arabisch. En de Palestijnse claim op Oost-Jeruzalem is vals en niet gewettigd.  

Om Sions wil zal ik niet zwijgen. God zegene u.

                                                                     Paul

Bron:

(1) Honest Reporting
(2) Nieuws-uitgelicht.infonu.nl/Israël

Geen opmerkingen: